2000 najpoužívanejších anglických slov + MP3 přehled
kolektiv autorů
Príručka je určená pre tých, ktorí sa učia po anglicky. Či už ide o začiatočníkov alebo i stredne pokročilých. Umožní vám zopakovať si najfrekventovanejších 2000 slov. Ak ich ovládate, môžete po anglicky už veľmi efektívne komunikovať. Anglické slovíčka sú v knihe zoradené abecedne. Za každým z nich je uvedený slovenský preklad a veta. Uvedomíte si tak väzbu v kontexte, ako býva daný výraz najčastejšie používaný. Na CD nájdete päť posluchových lekcií vo formáte AUDIO. Sú určené na precvičovanie výslovnosti a pomôžu vám tiež zafixovať si slovo v hovorenej podobe tak, aby ste mu dokázali okamžite porozumieť.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 2000 najpoužívanejších anglických slov + MP3. Přihlašte se a napište ho.
Taký slovník 2000 anglických slov. Len by som trocha polemizovala nad tým, či naozaj najfrekventovanejších. Ja používam mnoho iných anglických slov častejšie a tie tu zas uvedené nie sú. Ale inak je to veľmi dobrý nápad.
Kniha 2000 najpoužívanejších anglických slov + MP3 v seznamech
angličtina jazykové učebnice učebnice slovníky
Tato publikace je dobrým a užitečným přehledem. Příkladové věty pro každé slovo byly celkem dobré.