21 dní k pochopení vašich minulých životů přehled
Denise Linn
21 dní je podle nových studií ideální doba, jak se něco rychle ale zároveň kvalitně naučit. V tomto případě se jedná o orientaci v minulých životech. Autorka každému z nás přisuzuje nějaký minulý život, který různými způsoby skrytě vstupuje do toho současného. Jaký přínos mohou mít naše minulé životy na přítomnost nebo jak zjistit, čím jsme v minulém životě byli, jsou témata této knihy.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 21 dní k pochopení vašich minulých životů. Přihlašte se a napište ho.
Jednoduché metody které funguji,je to jakási učebnice.Doporučuji vyzkoušet a hlavnĕ vytrvat pokud to nepůjde hned napoprvé.
Zjistila jsem, že je pro mě těžké cokoliv si vybavit a vnímat jako zvláštní nebo jiné než u ostatních. Asi nejsem tak divná, jak si myslím:). Takže své minulé životy jsem si nevybavila, ale samozřejmě nepochybuji, že jsem jich spousty prožila.
Kniha 21 dní k pochopení vašich minulých životů v seznamech
2009 | Čtyři kroky k osobní síle |
2009 | Osudová znamení |
2007 | Trénink duše |
1997 | Minulé životy, současné sny |
2007 | Očista prostoru od A do Z |
S touto knihou jsem čekala na prvního, abych ji mohla číst každý den jednu kapitolu a aby se mi ty dny dobře počítaly :)
Kniha je docela zajímavá a dává užitečné informace. Tak ráda bych se dostala i ke svým minulým životům, ale bohužel já si nedokážu vůbec nic vybavit a k tomu mi nepomůže evidentně ani žádná kniha :( Ale dobře se to četlo.