2110 - Jak bude vypadat svět za sto let? přehled

2110 - Jak bude vypadat svět za sto let?
https://www.databazeknih.cz/img/books/68_/68892/bmid_2110-jak-bude-vypadat-svet-za-sto-l-x1F-68892.png 5 2 2

Knihkupectví Neoluxor se nechalo inspirovat komunitou, která vznikla na sociální síti Facebook a která se přihlásila ke své lásce ke knihám. Kreativní a tvůrčí potenciál této skupiny lidí odhalil marketingový tým pražského knihkupectví Palác knih Luxor a dostal pošetilou myšlenku. Napsat s těmito lidmi knihu! Svůj nápad zrealizovali přesně o silvestrové půlnoci. Přesně v tuto dobu totiž zveřejnili téma, na které měli knižní fanoušci psát své úvahy. Limitem byl rozsah textu, který byl definován počtem 1800 znaků.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 2110 - Jak bude vypadat svět za sto let?. Přihlašte se a napište ho.

Janadvorackova
06.10.2019 5 z 5

81 různých pohledů na dobu za sto let má společnou jednu věc: nikdo nemůže s jistotou říci, co nás čeká. Můžeme se dohadovat, snít, bát se, přesto se, jak píše jedna z autorek, sedmnáctiletá Nikola Havlasová, pravdu dozví teprve ti, kteří budou za sto let žít.

Úvahy nutí k zamyšlení a dodávají uklidnění, neboť zjišťuji, že současná mladá generace si svou odpovědnost za roky příští nejen uvědomuje, ale dokáže ji i nějakým způsobem definovat.

Kniha 2110 - Jak bude vypadat svět za sto let? v seznamech

Autoři knihy