34 dní přehled

34 dní
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/389075/mid_34-dni-o7L-389075.PNG 4 138 138

Jak moc se může změnit váš život za pouhých čtyřiatřicet dní? Anna a Ray spolu prožili v manželství pětatřicet let, ale za zavřenými dveřmi není všechno tak docela v pořádku, jak by se mohlo zdát. V den výročí jejich svatby se Anna rozhodne Raye opustit. Tím spustí lavinu děsivých činů, které možná skončí vraždou…

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Alpress

34 Days, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 34 dní. Přihlašte se a napište ho.

maximus13
24.10.2024 4 z 5

Krátké, jasné, pár postav, rozumná zápletka a hodně dobrý konec. U knihy jsem si pěkně odpočinul. Přesně takovou lehčí detektivku jsem pro sebe hledal. Mi se to opravdu moc líbilo. Takže za mě asi tak.

Naďa2411
19.01.2024 5 z 5

Jak se může změnit život během 34 dní, když odejde manželka od tyrana. Anna si přeje mít nový, klidný život. Ale jak se zachová její snacha, dosud nenápadná, o tom do poslední stránky neměla Anna ani já ponětí. Psychologický trihller plný zrady, lží, ve kterém minulost dohnala Annu až k....Děj byl strhující, nedal mi spát. Kniha určitě není pro slabší jedince.

micha-ella
26.10.2023 4 z 5

Dlouhé natahování děje a jeho překombinovaní mi nevadilo, bavilo mě to, ovšem celý ten příběh je v podstatě absurdní. Vychází z domácího násilí a překlopí se do psychopatického jednání další postavy, která si po deseti letech vzpomene na své dávné trauma a vymyslí si neuvěřitelné řešení, do kterého zahrne i nevinné lidi. To už mi vadilo, stejně jako poslední třetina knížky s náhle uspěchaným koncem.

Kniha 34 dní v seznamech