37 vteřin: Pomoc shůry v okamžiku smrti – návrat matky k životu přehled
Stephanie Arnold
Během porodu jejího druhého syna nastala u Stephanie vzácná, ale v 80% smrtelná komplikace zvaná embolie plodovou vodou (ang. zkratka AFE) a ona zemřela na operačním stole na 37 vteřin, během kterých měla spirituální zážitek.
Literatura světová Duchovní literatura Zdraví
Vydáno: 2018 , PragmaOriginální název:
37 Seconds: Dying Revealed Heaven’s Help – A Mother’s Journey, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 37 vteřin: Pomoc shůry v okamžiku smrti – návrat matky k životu. Přihlašte se a napište ho.
"V den, kdy se mi narodil syn, jsem zemřela. Měla jsem vidění, že se to stane, ale nikdo mi nevěřil." - silný příběh o ženě, která dopředu věděla, že zemře. Bylo pro mne rovněž zajímavé navštívit její web a spatřit některé fotografie a videa z té doby.
Kniha byla o dost lepší, než jsem čekala. Hrozně čtivá a napínavá od začátku do konce. Jen to poděkování bylo na mě až moc dlouhé :)
Akorát mě tedy kniha utvrzuje v názoru, že bude lepší se jakémukoliv porodu raději vyhnout. Ale Stephin příběh je hezký, i ta regresní terapie je dobře popsaná.
Kniha 37 vteřin: Pomoc shůry v okamžiku smrti – návrat matky k životu v seznamech
Autorovy knížky
2018 | 37 vteřin: Pomoc shůry v okamžiku smrti – návrat matky k životu |
Příjemné čtení. Mám ráda tvorbu kde se lidé nebojí psát o svých zkušenostech a nevšedních zážitcích.