37 vteřin: Pomoc shůry v okamžiku smrti – návrat matky k životu přehled

37 vteřin: Pomoc shůry v okamžiku smrti – návrat matky k životu
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/360806/bmid_37-vterin-pomoc-shury-v-okamziku-sm-pxx-360806.jpg 4 42 42

Během porodu jejího druhého syna nastala u Stephanie vzácná, ale v 80% smrtelná komplikace zvaná embolie plodovou vodou (ang. zkratka AFE) a ona zemřela na operačním stole na 37 vteřin, během kterých měla spirituální zážitek.

Literatura světová Duchovní literatura Zdraví
Vydáno: , Pragma

37 Seconds: Dying Revealed Heaven’s Help – A Mother’s Journey, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 37 vteřin: Pomoc shůry v okamžiku smrti – návrat matky k životu. Přihlašte se a napište ho.

xxxmoncicak
19.08.2024 5 z 5

Příjemné čtení. Mám ráda tvorbu kde se lidé nebojí psát o svých zkušenostech a nevšedních zážitcích.

malésrdce
15.02.2023 3 z 5

"V den, kdy se mi narodil syn, jsem zemřela. Měla jsem vidění, že se to stane, ale nikdo mi nevěřil." - silný příběh o ženě, která dopředu věděla, že zemře. Bylo pro mne rovněž zajímavé navštívit její web a spatřit některé fotografie a videa z té doby.

Zirvith
30.05.2022 4 z 5

Kniha byla o dost lepší, než jsem čekala. Hrozně čtivá a napínavá od začátku do konce. Jen to poděkování bylo na mě až moc dlouhé :)
Akorát mě tedy kniha utvrzuje v názoru, že bude lepší se jakémukoliv porodu raději vyhnout. Ale Stephin příběh je hezký, i ta regresní terapie je dobře popsaná.

Kniha 37 vteřin: Pomoc shůry v okamžiku smrti – návrat matky k životu v seznamech

Autorovy knížky

2018  79%37 vteřin: Pomoc shůry v okamžiku smrti – návrat matky k životu