3x Kája Saudek přehled
Kája Saudek , Miloš Macourek , Josef Nesvadba , Ondřej Neff
Soubor 3 příběhů nakreslených Kájou Saudkem. – Peruánský Deník (scénář Miloš Macourek) – Po stopách sněžného muže (scénář Josef Nesvadba) – Arnal & dva dračí zuby (scénář Ondřej Neff) Svět Káji Saudka (doslov Ondřeje Neffa)
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 3x Kája Saudek. Přihlašte se a napište ho.
Kdysi dávno, na konci 80. let jsem si jako kluk náhodně koupil tento komiksový sešit a poprvé zjistil, že existuje nějaký Kája Saudek. Nestačil jsem se tehdy divit, jak dokážou být obrázkové příběhy jiné než jsem byl zvyklý ze Čtyřlístku, Ábíčka nebo třeba Sedmičky pionýrů.
Ohmataný sešit mám stále a rád se k němu vracím. Někdy jen na prolistování, někdy přečtu pár stránek. Dnes u ranní kávy, když zbytek rodinky ještě spal, jsem si to přečetl celé znovu. Krásné pátrání po Sněžném muži, padělky Věstonické Venuše, Arnal... Dokonalé lahůdky a krásné vzpomínání, jak jsem to kdysi hltal...
Nepřekonatelné. Letošní čtenářská výzva mně přiměla vytahovat z knihovny perly, ale i jiné zapomněné knihy. Tento komiks patří mezi perly.
Kniha 3x Kája Saudek v seznamech
Líbilo se mi moc.