4 pirátské příběhy přehled
Stanislav Havelka , Hana Lamková , Slavomír Svitalský , Jaroslav Němeček , Richard Svitalský
Kniha obsahuje příběhy: Zlaté vejce – Čtyřlístek na dovolené náhodou objeví poklad a podaří se mu zachránit dvě zakleté bytosti. Pod pirátskou vlajkou – Setkání s pravými středověkými piráty v časové smyčce Bermudského trojúhelníku. Bobík pirátem – Neopatrní piráti zamění Bobíka za jednoho ze svých kumpánů, a to se jim šeredně vymstí. Vesmírní piráti – Čtyřlístek se utká s novodobými piráty, které přesvědčí, že je lépe pomáhat, než škodit... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 4 pirátské příběhy. Přihlašte se a napište ho.
Moje dcera má ráda Čtyřlístek a Piráty z Karibiku :) No, takže tato kniha u nás nemohla chybět :) A povedlo se jim to, opět. Říkám si, že může přijít doba, kdy dočtu příběh, nebo knihu a řeknu si, že už to třeba nemá šťávu, nebo je to už nuda... Ale zatím se to stále nestalo a jsem za to mega rád :) Takže jen tak dál, pane Němečku a celý týme kolem dokola ;)
Kniha 4 pirátské příběhy v seznamech
Část díla
- Bobík pirátem 2012
- Piráti vesmíru 2012
- Pod pirátskou vlajkou 2012
- Zlaté vejce 2012
Opět skvělé příběhy oblíbeného Čtyřlístku. Škoda, že jsou v této edici vždy jen čtyři. Nejvíce se mi líbil příběh Piráti vesmíru, protože jsou různé druhy pirátů.