Rocker přehled
B.B. Easton
44 kapitol série
Roku 1999 jsem se setkala s princem z pohádky. Byl to vysoký, tetovaný, hříšně hezký basák začínající rockové kapely Phantom Limb. Důležitější však bylo, že byl můj. Poznala jsem to hned ve chvíli, kdy po mně blýskl tím plachým úsměvem s dolíčky. A on to taky poznal. Hansel „Hans“ Oppenheimer nosil srdce na dlani a druhou rukou o mně psal verše. Na rozdíl od budižkničemu z mé minulosti mě Hans zahrnoval něhou, bral mě na místa, kde jsem ještě nikdy nebyla, a projevoval mi tak neskonalou lásku, o jaké jsem vždycky myslela, že existuje jenom v pohádkách. Jenže jako v každé pohádce byla moje cesta k „šťastně až navěky“ dlážděná náročnými výzvami a zrovna když jsem to čekala nejmíň… rozdělovala se na dvě strany. Roku 1999 jsem se setkala s princem z pohádky. Roku 2000 jsem se setkala se svou spřízněnou duší.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rocker. Přihlašte se a napište ho.
Rocker byl boží díl! BB už je tu dospělejší, i když kolikrát její rozhodnutí jsou stále střelená. Hans je úžasný kluk,úžasný přítel. Aspoň ze začátku. Ale hlavně se tu setkala se svou osudovou láskou! Na konci knihy mi bylo strašně smutno,vzpomněla jsem si na své rozchody v tom věku... Prostě spisovatelka mi dokáže umožnit všechny své pocity a neuvěřitelně kurva miluju její energii!!
Tak tento príbeh bol zatiaľ najpríjemnejší. Ani ma nebolelo brucho keď som to čítala :) aj BB sa už začala spravat dospelejsie takže ju mam radsej :) Hans a BB boli fajn, dobre sa o nich čítalo a bola som rada že BB je taká šťastná. Tú chvíľu. Veľmi som zvedavá na Kena!
Knižní novinky (46. týden)
08.11.2020
Kniha Rocker v seznamech
Na to, že je BB 17 let, je dost vyspělá.