52 pozitivních ujištění na každý týden přehled

52 pozitivních ujištění na každý týden
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357757/mid_52-pozitivnich-ujisteni-na-kazdy-ty-fjE-357757.jpg 3 5 5

Ústřední myšlenkou této knihy doktora Murphy ho, označovaného za otce pozitivního myšlení, je názor, že člověk může pomocí vědeckých modliteb, tedy pozitivních ujištění, ovlivnit podvědomí a změnit svůj život. Každý z nás má v sobě obrovský potenciál dosáhnout toho, po čem touží. Tajemství tohoto úspěchu není žádná záhada. Pomocí 52 pozitivních ujištění týkajících se všech oblastí života včetně zdraví, majetku, vztahů, manželství nebo pracovní kariéry si dokážete jasně představit a vytvořit novou realitu, kterou potom skutečně prožijete. Dr. Joseph Murphy je autorem 36 knih, měl všestranně bohatou publikační činnost a obracel se na svoje publikum při pravidelných přednáškách, v rozhlasových a později i televizních relacích. Cestoval po celém světě a úspěšně šířil myšlenky pozitivního myšlení v propojení s křesťanským chápáním Boha. Jeho učení dodnes nachází miliony nadšených následovníků.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 52 pozitivních ujištění na každý týden. Přihlašte se a napište ho.

Terez_M.
09.01.2025 5 z 5

Knížku mám na nočním stolku, dané poselství si čtu každý den před spaním a rozjímám nad jeho poselstvím. Určitě zajímavá kniha pro práci s podvědomím a pro hledání vnitřního klidu před spaním. Mám vyzkoušeno, že se mi splnilo poselství z knihy, nad kterým jsem přemýšlela těsně před spaním a brzy po probuzení. Poselství se ještě více umocňují, když každý den ihned po probuzení projevíte vděčnost za tento den, který pro vás nastává.
Já se navíc ještě během probouzení modlím "modlitbu posledních optinských starců" (i vlastními slovy):
"Pane. Dej mi s klidem v duši a s radostí potkat vše, co mi přinese nadcházející den. Dovol mi, abych se zcela odevzdala Tvé svaté vůli. Prosím, každou hodinu tohoto dne mě veď a podporuj. Nauč mě s klidem v duši přijímat jakoukoliv zprávu a vědět, že vše je Tvá svatá vůle. Prosím, řiď všechny mé myšlenky, pocity a slova. Ve všech okamžicích mi nedej zapoměnout, že jsi se mnou. Nauč mě správně jednat s každým členem mé rodiny, aniž bych někoho urazila nebo rozčílila. Pane, dej mi sílu zvládnout únavu tohoto dne. Pane, prosím, nauč mě modlit se, věřit, odpouštět a milovat. Amen!"

Kniha 52 pozitivních ujištění na každý týden v seznamech

v Mé knihovně1x