666 ochrancov přehled

666 ochrancov
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519595/bmid_666-ochrancov-n31-519595.jpg 5 25 25

666 série

< 4. díl

Nepriateľ sa vracia, aby udrel ešte raz. Naposledy. Diabol ani zďaleka nepoľavuje a posiela do boja svoju vernú. Pokojný život sa razom zmení na nočnú moru a Vivien čelí ďalšiemu krutému testu. Aký silný je súper, ktorému musia vzdorovať? Čo všetko budú musieť obetovať, aby sa oslobodili? Je vôbec šanca na záchranu? Karty sú rozdané, hra sa začala. Fenomén 666 pokračuje.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 666 ochrancov. Přihlašte se a napište ho.

Jenny46
07.09.2024 5 z 5

Já doporučuji celá série je hodně nabitá andělé, démoni a plno jiných pomocníků. Boj dobra a zla v závěrečné části, ty emoční jsou jak na houpačce...
Jako celek hodně návykové čtení a najde si nejednu spřízněnou duší, i když maličko víc některé situace bych si přála vysvětlit už v prvním díle ( ale jsou to drobnosti)

Jita160
06.09.2024 5 z 5

Kdo propadá fantasy, síle pekla,spravedlnosti andělů a lásky,která překoná kouzla a nástrahy tak vůbec neváhejte. Poslední díl je úctihodným zakončením i když musím říct, že jsem z něho byla pořádně podrážděná a frustrovaná ,ale konec mě zahojil takže jo boží!!!!!

LenkaNovotna32
07.07.2024 4 z 5

Dobre zakoncenie celej série, kniha ma bavila, nenecha človeka vydýchnuť. Nasla som tam presne to co som hľadala. Rozuzlenie, dokoncenie, napetie, erotiku, nadej v dobro a vieru v anielov a Boha. Cela tato seria je na úrovni a vrelo odorucam aj ked hlavna hrdinka Vivien mi neako nesadla... Ale touto cestou chcem poďakovať nasej Slovenskej autorke Emily za pracu ktoru robi,vdaka uzila som si kazdu stanu.

Kniha 666 ochrancov v seznamech