666 Duší přehled

666 Duší
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544330/bmid_666-dusi.jpg 4 68 68

666 série

1. díl >

VÁŠEŇ, TOUHA, EROTIKA A POKUŠENÍ Z HLUBIN SAMOTNÉHO PEKLA ON se upsal vládci pekla, pro kterého loví zbloudilé duše. A potom mu do cesty vstoupí ONA. Příliš velké pokušení. Poslat Ďáblovi čistou duši ale není jednoduché. A už vůbec ne dovolené. Duše nevinných patří Bohu a pokud nehřeší, peklo nad nimi nemá žádnou moc. Chce to plán. Plán, díky kterému ONA zhřeší. Dokáže se čistá, nevinná duše ubránit, anebo podlehne pokušení, které ji spaluje? Odolat svůdci je bolestivě nemožné a sejít z cesty tak krásné… Vzrušující hra s podmanivou silou temnoty začíná.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 666 Duší. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (19)

Sančez
předevčírem 3 z 5

Problém byl v tom, že jsem čekala něco mnohem více. Chvílemi mi to přišlo velmi naivní nevím asi je moje laťka moc vysoko a nebo mám jiný styl a očekávání. Ale nebylo to úplně na nic. Své čtenáře si tato série určitě najde.

lucie.svobodova
09.09.2024 5 z 5

Příběh, který se pohybuje na pomezí čistoty a hříchu, s výraznými prvky vášně, pokušení, touhy a erotiky.

Hlavní mužská postava (Adrien) se upsala peklu, funguje jako sběrač duší pro samotného ďábla. Jeho úkolem je hledat a svádět zbloudilé duše, které už nejsou pod ochranou nebes.

V tomto procesu však narazí na hlavní ženskou postavu (Vivien), čistou duši, kterou není možné jen tak získat. Duše nevinných totiž patří Bohu.

Muž, který loví duše pro peklo, stojí před složitým úkolem – jak dostat čistou duši na stranu temnoty, když nad ní peklo nemá žádnou moc? Odpovědí je plán, jak hrdinku svést k hříchu, což se stává hlavním hnacím motorem děje.

Hra začíná. Nebo to bude úplně jinak?

On je zosobněním temnoty, vášní a svůdných sil, zatímco ona představuje nevinnost a čistotu. Jakmile však mezi nimi začne vznikat chemie, vše směřuje k tomu, že bude stále těžší odolat pokušení.

Adrien je „temný svůdce“ – postava, která nás okamžitě zaujme svou nejednoznačností a nebezpečnou přitažlivostí.
Na jedné straně je věrný peklu, na druhé straně je fascinován čistotou a nevinností ženy, kterou by měl zkazit. Tento vnitřní konflikt ho činí zajímavou postavou, která osciluje mezi absolutním zlem a lidskými emocemi.

Vivien je zosobněním čistoty a nevinnosti, avšak neustálý tlak pokušení, kterému je vystavena, postupně odhaluje její lidské slabosti. Svádí vnitřní boj mezi tím, zda podlehnout silné přitažlivosti a erotickému pokušení, nebo si udržet svou čistou duši.

Emily D. Beňová píše velmi čtivě, její styl je živý, plný emocí a detailů, které nás rychle vtáhnou do světa, kde jsou morální hranice nejasné a touha může přehlušit i zdravý rozum.

Napětí mezi hlavními postavami postupně graduje, což nás udržuje v neustálém očekávání, kam se děj posune dál.

Kniha zobrazuje, jak tenká je hranice mezi chtíčem a zlem, a klade otázky, zda jsou morální hodnoty absolutní, nebo se mohou měnit pod tlakem okolností.

Jak snadno může člověk sklouznout do temnoty, když je konfrontován s neodolatelným pokušením?
A jak daleko je ochoten zajít, aby uspokojil své touhy?


petra1396
02.09.2024 5 z 5

Toto bylo dobré, opravdu dobré.
Už dlouho jsem si tuto serii chtěla přečíst ve slovenštině až najednou je tu první díl v češtině a stálo to za to.
Bylo to napínavé, jiskřilo to ...
Jedna věc mi přišla nedotažená, to jak Adrien pořád po Vivien toužil kvůli duši a najednou z toho byla láska jako trám - ale ten přerod tam nebyl skoro vůbec popsaný. - To jediné bych knize vytkla.
Jinak to bylo strhující a četlo se to samo.
Rozhodně doporučuji a dávám 5*
A vypadá to, že dám šanci i dalším dílům tentokrát ve slovenštině - protože, kdo by vydržel čekat, že ?!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (42. týden)

17.10.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha 666 Duší v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených90x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených10x
v Knihotéce149x
v Chystám se číst77x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech2x