A co kdyby to bylo jinak? přehled
Laura Barnett
Evě a Jimovi je devatenáct, studují v Cambridge a jejich cesty se poprvé zkříží v roce 1958. Jim jde po ulici a na kole k němu přijíždí Eva, když tu jí do cesty vběhne malý pejsek. To, co se stane dál, navždy předurčí běh jejich životů. Autorka nás nechává sledovat tři verze jejich budoucnosti, kdy jsou nebo nejsou spolu, a po různých peripetiích všechny směřují k závěru v současnosti. Někdy stačí jen malý okamžik, a náš život se navždy změní.... celý text
Literatura světová Romány
Vydáno: 2016 , MottoOriginální název:
The Versions of Us, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize A co kdyby to bylo jinak?. Přihlašte se a napište ho.
Chvilku jsem se ztrácela v postavách a dějí, pak jsem se začetla a vlastně děkuji čtenářské výzvě, díky ní jsem se dostala k zajímavě napsané knize.
Nápad na román je to velice dobrý a neokoukaný. Ale jako většina čtenářů jsem měla problém rozeznávat jednotlivé roviny a postavy. Když jsem na týden četbu přerušila, mohla jsem v podstatě začít znovu. Dost často jsem musela listovat, abych zjistila, kde zrovna tenhle příběh vlastně skončil. Škoda, pokud by v tom nebyl takový chaos, byla by to zajímavá kniha.
Kniha A co kdyby to bylo jinak? v seznamech
v Mé knihovně | 80x |
Často jsem se v dějových liniích ztrácela, na začátku knihy by mělo být varování, aby si čtenář dělal poznámky. Doporučuji číst bez delších přestávek, aby se čtenář neztrácel. Jinak se mi námět i příběh líbily.