...a pak přišlo ráno přehled
* antologie , Pavel Mondschein
Vysvobození z noční můry. Druhá šance. Zázrak. Nebo jen nový den starého života. Rozbřesk přináší mnohé – ovšem co pro nás má skutečně nachystáno, to se nedozvíme, dokud sami neotevřeme oči. A nejinak tomu je i s touto sbírkou povídek a básní od nové vlny českých spisovatelů. Každý z autorů pojal zadané téma jinak. Po svém. Vznikla tak žánrově pestrá antologie plná niterných zpovědí, humoru a mrazivých rozuzlení, u které nikdy nevíte, co přinese další stránka. Některá jména, jež zde najdete, dobře znáte z obálek bestsellerů. S jinými se setkáte nejspíš poprvé, ovšem rozhodně ne naposledy. Připravte se. Přichází ráno. A s ním třiadvacet probuzení.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize ...a pak přišlo ráno. Přihlašte se a napište ho.
Menší problémy u poezie, ale to je spíš moje omezení, jsem moc při zemi... některé nečekané, překvapivé. Ale žádná povídka nevyvolala touhu přečíst něco dalšího od autorů.
Kazdy si tam asi neco najde. Kratke pribehy, ktere nejdou do hloubky. Pro me byla nejlepsi Myš a hodinář, ta me opravdu zaujala.
Kniha ...a pak přišlo ráno v seznamech
Část díla
- Bubáci a víly 2019
- Čas hvězd 2019
- Černý 2019
- Chcípčára 2019
- Gin 2019
Některé povídky byly dobré, jiné naprosto amatérské. Žádná mi však příliš neutkvěla v paměti.