A pak zemřeš přehled
Iris Johansen
Fotografka a reportérka Bess Gradyová si už dávno zvykla pohlížet na svět objektivem svého špičkového fotoaparátu. Ta pomyslná vzdálenost jí pomáhá udržet si ode všech katastrof a děsivých událostí, které musí zdokumentovat, jistý odstup. Po tom, co se zhostila nezáviděníhodného úkolu - nafotografovat masakr v dětském domově - je přesvědčena, že si zaslouží "rekreační" zakázku. A právě takovou se jí jeví nabídka reklamního časopisu cestovní kanceláře, která si nepřeje nic obtížnějšího než pořídit spousty snímků jakési zapadlé mexické vesnice. Aby si to opravdu užila, rozhodne se Bess, že s sebou vezme svou sestru. To, co však obě mladé ženy v Mexiku čeká, je horší než nejstrašnější noční můra. Idylická vesnička se změnila v hrůzný hřbitov. Všichni její obyvatelé byli otráveni neznámým prudkým jedem. Zdá se však, že jeden z nich přece jen přežije... Poté, co jej však Bess a její sestra vskutku přivedou k životu, obrátí se vše ještě k horšímu. Bess je zajata lidskou zrůdou, která má podle všeho celou apokalypsu na svědomí, její sestra je nezvěstná. Příliš naděje na její záchranu Bess nezbývá. Jedinou šancí je důvěřovat muži, o němž je přesvědčena, že je vrah... ... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2000 , Columbus (ČR)Originální název:
And then you die..., 1998
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize A pak zemřeš. Přihlašte se a napište ho.
Z počátku jsem byla skeptická ale pak me to chytlo a nemohla jsem přestat číst dokud nebyl konec
Napätie, teroristi s vírusom a aj romantika. Fotoreportérka Bess má v pláne odych a relax so svojou sestrou, ale všetko sa zvrtne úplne inak ako si to predstavovali.
Kniha A pak zemřeš v seznamech
1999 | Ošklivé káčátko |
2002 | Tvář zrady |
2001 | Na stopě |
2000 | Vražedná hra |
1995 | Tanečník ve větru |
20%
Tak tohle nebylo ono. Dost nesmyslů, děj, který mě nezaujal, měla jsem problém knížku dočíst. Zkusím ještě něco od autorky, jestli nebude lepší.