Seznam snů a neřestí přehled

Seznam snů a neřestí
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/415730/bmid_seznam-snu-a-neresti-A0v-415730.jpg 4 120 120

A Perfect Fit série

< 2. díl

Za Valerií Carmichaelovou se díky jejím křivkám otočí nejeden muž – až na jednu výjimku: sexy Logana Mathise. Jediná výhoda je, že objekt její touhy je nejlepší kamarád jejího přehnaně ochranitelského bratra. Ale Valerie je odhodlaná získat Loganovu pozornost… i kdyby to znamenalo vymyslet si malou lež, aby získala práci v jeho novém baru. Logan už si nemůže vzpomenout na doby, kdy Valerie nebyla součástí jeho nejvášnivějších fantazií. Teď tahle žena s ďábelsky žhavými křivkami pracuje za jeho barem a provokuje ho každou zatracenou noc. Když Logan najde Valeriin seznam „nemravných erotických tužeb“, rozhodne se porušit veškerá pravidla a každou položku ze seznamu změnit ve skutečnost. Nikdo je ale nevaroval, že by mohli tvrdě dopadnout na zem. A nikdo je nevaroval, že někdy i to nejmenší tajemství může mít obrovské následky.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)

On the Plus Side, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Seznam snů a neřestí. Přihlašte se a napište ho.

uzivatel83509
18.04.2024 5 z 5

Podle obálky a obsahu jsem čekala tak trochu klasickou romantiku, které je všude plno.. kniha mě ale hodně mile překvapila! Bylo to super čtení, nabité jiskřením, mezi Valerií a Loganem. Oba se lásce bránili, ale copak to jde za takových podmínek? :-) Bavila jsem se u některých situací - nejvíc mě pobavil seznam sexuálních praktik, který Valerie napsala, že by nikdy nechtěla zkoušet a Logan si to přebral podle svého a také některé myšlenkové pochody Logana :-) Brett to myslel dobře, ale docela to už přeháněl.. hezké čtení!

dooky
04.07.2023 4 z 5

Podobně jako u prvního dílu - oddychovka na pár hodin, která pobaví a svižně se čte. Tento díl se mi vlastně asi líbil o něco více než první.

Evikkurcik
02.02.2023 4 z 5

Nenáročná oddychová kniha, četla se dobře

Knižní novinky (39. týden)

22.09.2019

Kniha Seznam snů a neřestí v seznamech

erotika romantika hobby

2017  74%Na velikosti záleží