A teraz ma pobozkaj přehled
Adriana Macháčová
Román A teraz ma pobozkaj je malou exkurziou do dramatickej mnohotvárnosti vzťahov muža a ženy. Henrietu nesmierne zranila manželova nevera. Od života zinkasovala nečakanú facku, a poriadnu. Odrazu je všetko iné. Henrieta sa však nemieni vzdať muža a na záchranu svojej rodiny je odhodlaná urobiť čokoľvek. Nerozvážnosť, žiarlivosť a bolesť jej zatemní myseľ. Spácha zločin a s tajomstvom sa v slabej chvíli zdôverí priateľke. Aneta je bezradná, nevie, čo si so strašnou informáciou počať. Sama má starostí vyše hlavy. Stojí pred zúfalým rozhodnutím: má sa vzbúriť a opustiť puntičkárskeho manžela alebo sa raz a navždy zmieriť s ovzduším v ich rodine? Znepokojujúcu smrť mladej predavačky dostane na starosť kriminalista Fedor Durnsteiner. Lenže kapitán sa namiesto vyšetrovania viac zaoberá vlastným skrachovaným vzťahom. Je presvedčený, že Tereza sa s ním len rozmarne a kruto pohrávala, kým nezískala, čo si naplánovala. Zdanlivo bezvýchodiskové situácie, vyhrotené konfrontácie a neočakávané zvraty ženú hlavných hrdinov k nevypočítateľnému konaniu. Nájdu východisko z napohľad neriešiteľných problémov?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2017 , Ikar (SK)Originální název:
A teraz ma pobozkaj, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize A teraz ma pobozkaj. Přihlašte se a napište ho.
Nebylo to nic moc.Na knihu jsem se těšila a přišlo zklamání.I ten konec byl trošku přitažený za vlasy a hlavně,co ten policista,který to vyšetřoval?To už bylo trochu moc.
Chcem sa len poďakovať za príjemné chvíle pri čítaní tejto knižky. Je to už štvrtá knižka od tejto autorky, ktorú som prečítala a zatiaľ ma nesklamala. Samozrejme, že pocity po prečítaní boli vždy iné, čo vyplýva zo samotného námetu, ako i deja každej knižky, čo vlastne fajn. Ďakujem.
Ďalšie moje recenzie na knihy istagram: majusikboxxy ♡
Kniha A teraz ma pobozkaj v seznamech
2019 | Poslední polibek |
2020 | Šťastné náhody |
2016 | Zrada |
2021 | Miluju tvé lži |
2014 | Nebezpečný muž |
Bylo to psané takovým zvláštním stylem, že mě to nedokázalo pořádně vtáhnout. Jako oddychovka z nám blízkého prostředí to ale šlo. Žádné velké množství postav nebo nečekaných zvratů.