A všichni mlčeli přehled

A všichni mlčeli
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537802/bmid_a-vsichni-mlceli-66366aea2f16b.jpg 4 83 83

Jmenuji se Lydia Gouardo a chci, aby se celý svět dozvěděl, jaká zrůda byl můj nevlastní otec. Od devíti let mě znásilňoval, mučil, surově trestal a oplodňoval. Naše děti pak svěřoval své stejně kruté ženě. Všichni dělali, že nic nevidí a neslyší, jako bych ani neexistovala, policii i sociálce jsem byla ukradená. Až po letech jsem sebrala odvahu konečně promluvit.... celý text

Literatura světová Biografie a memoáry
Vydáno: ekniha , Alpress

Le silence des autres, 2008

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize A všichni mlčeli. Přihlašte se a napište ho.

ana_skubanek
včera 4 z 5

Knihu jsem měla možnost si přečíst ve štafetě, jinak bych asi sama po ní nesáhla, což by byla škoda.

Autorka svůj příběh vypráví tak, jak jej prožila. Neskrývá hrůzné a nechutné skutečnosti, ze kterých může být čtenáři fyzicky i psychicky špatně.

Příběh je neuvěřitelný po všech stránkách. Neustále jsem si kladla otázku, jak může být někdo tak zlý a odporný a ukájet své zvrácené touhy na bezbranných živých bytostech. A proč nikdo nepomohl? Proč téměř všichni před utrpením zavírali oči?

Po přečtení mám víc otázek než odpovědí, ale třeba se mi je podaří zodpovědět díky internetu.

WaN635
02.01.2025 3.5 z 5

Zvrácené čtení.
Ještě, že je ta knížka tak útlá, vzhledem k tomu, že se jedná o příběh podle skutečné události, více hnusu bych nezvládla.

Olous1
11.12.2024 3.5 z 5

Četlo se to moc těžko. Smutný příběh. Ani nevím jak knihu ohodnotit. Pro slabé povahy bych ani nedoporučovala.70%.

Kniha A všichni mlčeli v seznamech

v Mé knihovně77x