Abeceda v hádankách přehled

Abeceda v hádankách
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/344623/bmid_abeceda-v-hadankach-1PP-344623.jpg 5 10 10

Když je legrace, jde každé učení lehce. Nepřehlédněte proto tuto veselou knížku, která nabízí prvňáčkům veršované hádanky ke každému písmenku abecedy. Řešení napovídají vtipné celostránkové ilustrace. Jestli chcete usnadnit svému předškolákovi nebo prvňákovi znalost písmenek, pusťte se do čtení Abecedy v hádankách, děti si při hádání zdokonalí čtenářské dovednosti, slovní zásobu a vytříbí smysl pro humor.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Abeceda v hádankách. Přihlašte se a napište ho.

adela2316
28.06.2024 5 z 5

Krásná kniha, byla jsem velmi mile překvapená! Žádné křečovité verše, kniha pěkně plynula, žádné opakující se motivy. Opravdu moc povedené. Děti to velice bavilo. Jsem ráda, že jsem ji na bazaru koupila a zůstane nám (většina dětských knih, co čteme, je totiž z knihovny).

ladyfromskye
02.02.2023 4 z 5

Některé básničky tak trochu dřely nebo mi nešly přes pusu, ale jinak moc povedená knížka, s krásnými ilustracemi. Určitě ji ocení jak děti, tak dospělí.

Cassidy.L
01.08.2022 5 z 5

Nádherně zpracované hádanky s překrásnými ilustracemi. Zábava pro děti i dospělé :) kniha moc potěšila

Kniha Abeceda v hádankách v seznamech