Aby dětem chutnalo: 77 receptů pro celou rodinu přehled
Svatava Vašková
Svatava Vašková alias Coolinářka tentokrát spojila síly s online supermarketem Košík.cz, pro který pravidelně připravuje skvělé recepty. Jsou učeny pro každodenní vaření a mají jedno společné – pochutnají si na nich děti i dospělí. Výběr těch nejlepších Vám nyní přinášíme. Najdete zde recepty s masem i bez masa, pokrmy pro nejmenší, sladkosti, svačinky nebo sváteční pokrmy. Většina receptů je tak jednoduchá, že s přípravou mohou pomáhat i děti.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Aby dětem chutnalo: 77 receptů pro celou rodinu. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Aby dětem chutnalo: 77 receptů pro celou rodinu v seznamech
2016 | Coolinářka - Testováno na rodině |
2019 | Krásné Vánoce |
2018 | Tak chutná hygge |
2016 | Vánoční kuchařka pro kluky a holky |
2022 | Kouzelné Vánoce: Sváteční inspirace z českých blogů a Instagramu |
Jedná se o 77 receptů, které podle mě zvládne úplně každý. Najdete tu recepty úplně pro ty nejmenší (za mě jsou další na pořadu dne k vaření tvarohové špecle), s masem i bez masa, sladkůstky, ale taky pár receptů na Velikonoce a Vánoce, což se teď celkem hodí.
V receptech jsou klasické, dobře dostupné suroviny. Nemusíte tedy pro uvaření dobrého a kvalitního jídla obíhat dvacet krámů. Zároveň jsou opravdu jednoduché a pokud máte třeba trochu větší děti, klidně můžete vařit společně.
Nejvíce mě zaujal recept na bábovku (tu najdete na fotce), pak riccotové nočky s červenou řepou, letní závitky s kešu dipem, rybí kroketky a moje milované bavorské vdolky. Najdete uvnitř však spoustu dalších receptů, které jsou vhodné pro celou rodinu.
Jedinou výtku mám asi k tomu, že je to brožka. Kdyby to byly náročnější recepty na přípravu, tak je to v kuchyni nepraktické :).