Vraždy v nakladatelství přehled

Vraždy v nakladatelství
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/217162/bmid_vrazdy-v-nakladatelstvi-217162.jpg 4 79 79

Adam Dalgliesh série

Případ Adama Dalglieshe. Ve starém londýnském nakladatelství Perevell dojde k vraždě. Obětí je Gerard Etienne, nový ředitel podniku, kterému bezohledná ctižádost nadělala mnoho nepřátel. Ve starém londýnském nakladatelství Perevell dojde k vraždě. Obětí je Gerard Etienne, nový ředitel podniku, kterému bezohledná ctižádost nadělala mnoho nepřátel. Každý z nich má motiv i děravé alibi, ale Adam Dalgliesh musí odhalit, kdo z nich tak dlouho a důkladně plánoval vraždu.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: ekniha , Motto

Original Sin, 1994

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vraždy v nakladatelství. Přihlašte se a napište ho.

cukrovka
předevčírem 4 z 5

Pomalu plynoucí detektivní příběh. Autorka se nežene jen za odkrytím pachatele, ale dozvídáme se i spoustu informací o životě a pocitech všech postav.

Miláček484
06.10.2024 1 z 5

Pustila jsem se do čtení, je to moje první kniha od této autorky, ale nějak se nemůžu začíst, takže jsem zatím odložila na později a uvidím, jestli se k ní vrátím Připadá mi moc spletitá a nudná.

desert.fox
07.03.2024 5 z 5

Jedna z autorčiných nejlepších knih - aspoň na mne tak působila. Hlavně propracovaností postav a atmosférou.

Kniha Vraždy v nakladatelství v seznamech