Adaptácia přehled

Adaptácia
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/240436/bmid_adaptacia-ifG-240436.jpg 4 124 124

Zoya mala všetko: domov, rodinu, kamarátov. A potom ľudstvo zdecimovali epidémie a vojny. Teraz nemá nikoho: ani rodinu, ani kamarátov, ani priateľa. Prišla aj o domov. No prispôsobila sa. Vpred ju poháňa len mapa a nádej, že ju dovedie do posledného útočiska na Zemi. Ľudia skúšaní vojnou i chorobami sa tiež adaptovali na nový svet – bojujú o každú minútu života. A osamelé dievča putujúce neznámou krajinou predstavuje priľahkú korisť. Keď Zoyi pomôže neznámy Simon, poruší tým krehkú rovnováhu povojnového spoločenstva, za čo musí zaplatiť životom. A tak sa Zoya, Simon a jeho malá sestra vydávajú naprieč zdevastovanou krajinou s nádejou, že ich mapa po jej mŕtvom priateľovi naozaj dovedie pred brány mesta, kde ešte vládne ľudskosť. Teda, mala by...... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Adaptácia. Přihlašte se a napište ho.

RadimB.
04.03.2024 odpad!

Za mě byla tato kniha bohužel opravdu špatná. Z post-apo žánru, který toho nabízí nezměrně hodně se omezila jen na popisování vztahu mezi hlavní hrdinkou - tulačkou a Simonem. Většinu knihy tvoří její popis co k němu cítí takže spíš než temná post-apo knížka tak teenager kniha o lásce. Do dočtení jsem se musel opravdu nutit :( .

Reader1133
09.03.2023 5 z 5

Kniha se mi velice líbila, je první tohoto žánru, kterou jsem kdy četl. Tuto knihu velmi doporučuji k přečtení.

Beovulfak
26.12.2022 1 z 5

Tohle se mi vážně nelíbilo. Celá knížka šílené depresivní a do toho osud Emily. Proč proboha? Šlo by to ukončit daleko líp....ale když deprese,tak prostě deprese. Ok, já u toho bejt nemusím.

Kniha Adaptácia v seznamech