Advokát ex offo přehled
Petr Ritter , Zdeněk Šťastný
Příběh kariéry mladého advokáta,který se po nečekané smrti vedoucího právníka stává šéfem advokátní poradny.Z veselého mladíka se stává osamělý,žlučovitý člověk,který má po čase proti sobě celé pracoviště,včetně svého nejlepšího přítele a kolegy.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Advokát ex offo. Přihlašte se a napište ho.
Na této knize se mi líbilo to, že autor popisuje kromě profesního života i ten osobní hlavních hrdinů.
Honba za pocí se nikdy nevyplácela a náš hlavní hrdina to také zjistil a postavil se svým problémům čelem a neutekl. Proto mi byl sympatický.
"Kdo se honí za mocí, ten nabírá vodu čeřenem. Moc nikdy nesmí být cílem, ale vždy jenom prostředkem, jinak ubližuje."
Čtivý příběh z prostředí jedné advokátní poradny. Autoři rozehrávají několik příběhů, zobrazují prostředí advokátní poradny. Vtip se mísí s náznakem tragiky, velmi dobře jsou prokresleny postavy.
Kniha Advokát ex offo v seznamech
Doktor Pajda a doktor Smajda radi dobre vsem svym klientum.Penize a moc nejsou dulezite pokud je mate.Tedy pokud jich mate hodne.
A pokud nemate penize,tak Vam je nekdo daruje
Darovaci smlouvou i to,co nemate a on taky ne.
Treba se nam v noci zdalo,ze jsme vypili moc dobry vinny mok s Karlem ctvrtym,otcem vlasti a ten se rozhodl,ze nam daruje hrad Karlstejn.No a o tom to je.Ted je hrad Karlstejn jen nas,ale neni moc penez na energie.Treba by bylo vetsi teplicko na Orliku,tak to zkusime u knizete,jestli by nam treba mohl darovat ten Orlik,nebo Hlubokou.No neco by nam darovat mohl.Zkratka zkusime to.At zije blbost.