Africký zápisník mladého medika přehled
Martin Palička

Jmenuji se Martin a jsem doktor. V rukou obracím starý deník plný vzpomínek a afrického písku. Napsal ho před několika lety jeden mladý medik během své mise v Súdánu. Jeho příběhy mě rozesmávají, fascinují a z některých mi je až smutno. Ten mladý kluk měl cosi do sebe, ale něco mu stále ještě chybělo – to, co ví dnes. A tak se ke svým starým zápiskům s odstupem času vracím a doplňuji příběhy svého mladšího já o znalosti, které jsem tehdy ještě neměl, a zkušenosti, které jsem od té doby nabyl. Částečně slovenský text.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Africký zápisník mladého medika. Přihlašte se a napište ho.

Tyto knihy si moc ráda přečtu, aspoň člověk nahlédne i do jiných zemí a jak to tam všechno vypadá ve zdravotnictví. Klobouk dolů před mediky,kteří se do tohoto pustí!

Klobouk dolu před člověkem jako je Martin. Kniha mě hodně bavila - kéž by byla delší! Súdán bych nedala ani jako lékařka, natož jako medička. Kdyby napsal knihu o pobytu v Thajsku, nebo kdekoliv na světě, přečetla bych ráda. Skvělá kniha!
Kniha Africký zápisník mladého medika v seznamech
v Mé knihovně | 8x |
Mám moc rád knihy plné osobních příběhů a zážitků. Když se navíc spojí s povoláním, které je spíš posláním, nelze při čtení šlápnout vedle. Čtivě a příjemně napsaná kniha. Přiměla mě dohledat si spoustu informací o Súdánu.