Agatha Raisinová a zlý veterinář přehled
M. C. Beaton (p)
Agatha Raisinová série
Agatha Raisinová nemůže přivyknout životu na venkově, kde jedinou vyhlídkou na vzrušující večery jsou schůze dámského spolku. Když neuspěje se sbližovacími manévry u souseda Jamese Laceyho – plukovníka na odpočinku – chopí se Agatha příležitosti a navštíví nového, pohledného a nezadaného veterináře. Ačkoli Agatinu mourovatému kocourovi vůbec nic neschází, Hodge musí v rámci milostného dobrodružství vytrpět drsné vyšetření. Jeho oběť je naneštěstí zbytečná, neboť zakrátko se najde zvěrolékař mrtvý.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Humor
Vydáno: 2012 , MottoOriginální název:
Agatha Raisin And the Vicious Vet, 1993
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Agatha Raisinová a zlý veterinář. Přihlašte se a napište ho.
Oddechovka, sousedská atmosféra a nálada. Druhý díl, druhá kočka, doufám , že v každém dílu bude nová. Už to tak bývá. Ráda bych si přečetla další díly.
A výraz kočky na obálce je dokonalý !! Co na mě hledíš ! Nešahej na mě !! Dej ty špinavé pracky pryč !!
Hrozná ptákovina, celkem vtipná. Odrovnalo mě přirovnání svěžesti dámy k zeleninovému salátu a nepochopila jsem, proč si v určité situaci hlavní hrdinka vyhrnovala sukni, když na sobě měla kalhoty....Možná si najdu i další díly:)))
Kniha Agatha Raisinová a zlý veterinář v seznamech
Anglie detektivní a krimi romány humor anglický venkov
2012 | Agatha Raisinová a otrávený koláč |
2013 | Agatha Raisinová a vražedná setba |
2012 | Agatha Raisinová a zlý veterinář |
2014 | Agatha Raisinová a manžel na zabití |
2014 | Agatha Raisinová a výletníci z Dembley |
Celá série detektivek s amatérskou vyšetřovatelkou Agathou Raisinovou je oddechovou četbou. Od druhého dílu už si Agathu pomalu zamilovávám, její špičkování se sousedem, kterého se snaží ulovit, je úsměvné.