Město mrtvých I. přehled

Město mrtvých I.
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/320332/mid_mesto-mrtvych-i-hIU-320332.png 4 55 55

Agent JFK série

< 37. díl >

Johnu F. Kovářovi nedává spát záhada propojených světů, které dosud navštívil. Jeho společník Durand buduje obchodní impérium a bývalý agent chce v budoucnu sílu velké společnosti využít. Je proto třeba ji zabezpečit proti útokům zvenčí. Do cesty se však staví první překážky. Kdo je muž, který se snaží Kováře zabít i na prahu vlastní smrti? Jak je možné, že disponuje nadlidskou silou a odolností? Existují však i další, potenciálně smrtelně nebezpečné komplikace. Slabost pro Anette Johnovi zůstává, je krásná, zatraceně přitažlivá a současně manželka jiného muže – Kovářova nejspolehlivějšího spolupracovníka, válečníka par excellence, Williama Hornbulla. … a kdesi na východě povstávají běsové. Asi…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Město mrtvých I.. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

zbuy
21.07.2022 4 z 5

Krátký příběh slibující zajímavé dobrodružství přerušený v tom nejlepším...

T800
04.07.2021 4 z 5

Pan Žamboch se moc a moc snaží dostat sérii opět do výsluní. Jenže moc spisovatelů a asi i rychlejší nároky, neumožňují propracování příběhů. Tak že zatím, co ostatní příběhy skomírají je ti ještě záchvěv naděje. Město mrtvých je toho důkazem.


NemmamSlov
02.05.2018 4 z 5

Stafetu od pani Molcarovej prebral jeden z tvorcov JFK sveta pan Zamboch. Po Australskom pekle sa John znova vracia do New Orleans, kde vo svojej spolocnaoti robi poriadky hned v prvych stranch. Najprv ma zaskocilo Johnove spravanie, ale nakoniec to pam Zamboch skvele doladil a nahodil vlak na spravnu kolaj. Osobne sa mi tento diel pacil, viac menej sa to tu toci okolo rozvijania spolocnosti, ktoru pan Zamboch zalozil v knizke Na vlastnu pest. Zambochove pisanie mi vzdy chutilo a to co som cakal som dostal aj v tejto knizke. Za mna si to 4* zasluzi, aj ked to nie je to najlepsie od pana Zambocha co napisal.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Město mrtvých I. v seznamech

v Přečtených91x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených3x
v Knihotéce59x
v Chystám se číst20x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech1x

Část díla