Zlaté město přehled

Zlaté město
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/184397/agent-jfk-032-zlate-mesto-184397.jpg 3 61 61

Agent JFK série

Paralelní světy se navzájem podobají. Někdy jako vejce vejci, jindy jako améba velrybě. V realitě, do níž se JFK a jeho přátelé dostali, není Francisco Pizarro tím, koho známe z naší historie. Ale i tady jeho srdce postihla nemoc, kterou vyléčí jen zlato. Aby naplnil svou touhu po bohatství, vydává se do centra tajemné říše Inků, do bájného Zlatého města. I John F. Kovář a jeho přátelé se potřebují dostat do Zlatého města, i když z naprosto odlišného důvodu: chtějí se prostě vrátit domů. S profesorem von Wonderem, který toho vzhledem ke svému zranění už moc nenachodí, s Pizzarovými hrdlořezy v zádech a indiány pohrdlivě shlížejícími na snažení hrstky bílých dobrodruhů se to zdá být téměř nemožné. Jisté je jen jedno — někteří v horách zahynou. Svůj svět si musíme zasloužit!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlaté město. Přihlašte se a napište ho.

Ingenír
10.06.2023 2 z 5

Kdepak, tahle série díky některým příběhům upadá. Ani tento příběh nějak významně děj neposouvá, spíš vše zústává při starém. Petr Totek tento svět nezachrání.

duben
19.01.2023 4 z 5

Docela prima příběh, sice se od "Dlouhému černému úsvitu" na žádný další díl vlastně už ani netěším, ale tohle bylo docela příjemné čtení.

zbuy
06.07.2022 3 z 5

Dobrodružný příběh, málo akční, přitom měl slušný potenciál.

Kniha Zlaté město v seznamech

Petr Totek