Akademie nočních můr 2 - Pomsta netvorů přehled
Dean Lorey
Akademie nočních můr série
< 2. díl
Druhý díl Akademie nočních můr nás zavádí na pokraj celosvětové války s netvory. Zdá se, že toto je poslední šance Útvaru pro noční můry válku zastavit. Na svět se dostali poslední Proslulí – největší netvoři Temnozemě. Záchrana závisí výhradně na tajemné bytosti zvané Strážce, ale ten umírá. Uzdravit jej může jen hydří mléko, a tak se Charlie Benjamin a jeho kamarádi z Akademie nočních můr vydají hledat matku Hydru. Než proniknou do propastných hlubin hydří jeskyně, musejí projít přes přízračný hřbitov v bermudském trojúhelníku a nebezpečnou, netvory zaplavenou zoo v San Diegu. Netvoři útočí všude a na všechny! Podaří se válku zastavit? První díl knihy byl oceněn Nezávislou asociací kalifornských knihkupců SCIBA jako nejlepší dětský román roku 2008.... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2008 , SunOriginální název:
Nightmare Academy - Monster Madness, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Akademie nočních můr 2 - Pomsta netvorů. Přihlašte se a napište ho.
Skvělé, originální, pořád se něco děje, semtam nějaký vtípek :) už jenom čekat na další díl :)
Narozdíl od prvního dílu, se tu furt něco děje o akci a napjetí zde není nouze. Moje nejoblíbenější postava z těchto knížek je Rex ( sympaťák ).
Kniha Akademie nočních můr 2 - Pomsta netvorů v seznamech
O hodně lepší, než první díl, přečteno jedním dechem.