Akční ženy přehled

Akční ženy
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/338465/bmid_akcni-zeny-XjU-338465.jpg 1 2 2

Doba si žádá akci. A ženy akční jsou. Navíc je známo, že ženy jsou multifunkční. Multifunkční až k zbláznění. zvládají nezvladatelné, trpělivě snáší nesnesitelné, bravurně řeší neřešitelné. I když by někdy nejraději řekli šéfovi, co si o něm skutečně myslí, manželovi daly dlouhodobější neplacené volno, dětem velice dlouhé prázdniny a utekly od všeho a všech. Aspoň na chvíli. Být samy sebou, v klidu, věnovat se svým potřebám a zálibám. Anebo jen tak nasávat ticho, pohodu a harmonii. Ale život se nezastaví, problémy neutečou. A tak se do všeho vrhají znovu. A navíc s lehkostí a humorem.... celý text

Vydáno: , Life

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Akční ženy. Přihlašte se a napište ho.

Marcela1968
10.10.2021 ztráta času

Čekala jsem příjemnou oddechovku, ale byla jsem docela zklamaná. Možná by těm kratinkým ,povídkám' prospělo trochu víc rozvedeného děje. Tak byly celkem o ničem. S každým novým příběhem jsem doufala, že teď to bude lepší. Nebylo. U této knížky jsem se nudila a dočetla jsem ji spíš jen z neochoty odkládat rozečtené knihy. Ale tisíc lidí, tisíc chutí. Někomu třeba tato knížka sedne.

Belatris
27.05.2017 1 z 5

Mnohé z textů bych ani nenazvala povídkami, spíš velmi letmými náčrty bez pořádného obsahu, myšlenky. Dva texty se mi líbily, ale bohužel to byly jen výjimky, a ani ty nebyly vystavěny na bytelném základě. Podle mého to chtělo nechat materiál odležet a mnohem více ho propracovat. Takto pro mě texty ani vzdáleně nepřipomínají literaturu, spíše jen poznámky do hodin slohu, které je ještě třeba pořádně rozpracovat, aby vás učitel nevyrazil s pětkou. Psychologie postav, která se v případě ženského tématu vyloženě nabízí, většinou zcela chybí. Jediné, co by se snad dalo pochválit, je vizuál, který je výrazný a dobře napojený na téma.

Kniha Akční ženy v seznamech

2010  0%Druhý dech