Aké drahé je zadarmo přehled

Aké drahé je zadarmo
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/407934/bmid_ake-drahe-je-zadarmo-BBQ-407934.jpg 4 380 380

Výrazne zvyšuje imunitu voči marketingovým trikom aj rôznym formám sebaklamu. Ako dokazuje Dan Ariely, veľmi často konáme iracionálne, na čo majú vplyv naše emócie aj spoločenské normy. Spojenie ekonómie so psychológiou je príležitosťou preskúmať našu motiváciu a spotrebiteľné správanie, ale aj ekonomickú a vzdelávaciu politiku. Arielyho inteligentný, provokatívny, ale aj zábavný štýl je zárukou fascinujúceho a objavného čítania. Prepracované a rozšírené vydanie.... celý text

Literatura naučná Ekonomie a obchod Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Premedia

Predictably Irrational, 2008

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Aké drahé je zadarmo. Přihlašte se a napište ho.

Jamra
25.08.2024 5 z 5

Chytré, čtivé, poučné, zajímavé a obohacujici.

elenai
06.05.2024 5 z 5

Možná jsem právě objevila Ameriku, pro mě byla kniha každopádně velmi poučná a zajímavá. V některých kapitolách jsem se obracela do minulosti a vybavovala si zkušenosti ze svého vlastního života, a jak jsem na ně leckdy stejně iracionálně reagovala. No, jsem teď nachytřená a ke knize se určitě budu vracet. Je totiž kratší než Psychologie peněz, moc hezky se mi četla a autor má zdravou sebereflexi, umí si ze sebe dělat legraci a i sám přiznává, že i přes to všechno není neomylný. Což velmi kvituju. 90%

Karabach
13.11.2023 5 z 5

Zajímavé experimenty.

Knižní novinky (38. týden)

13.09.2020

Kniha Aké drahé je zadarmo v seznamech