Ako sa to všetko začalo přehled

Ako sa to všetko začalo
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/504082/bmid_ako-sa-to-vsetko-zacalo-dPi-504082.jpg 4 139 139

Ešte donedávna bol Ezra Faulkner chlapcom, ktorý mal úplne všetko – úspech u dievčat aj v škole, vyhliadku kariéry úspešného tenistu, chápavých rodičov aj partiu kamošov. O svojom ďalšom živote mal jasnú predstavu, zapadali doň konkrétni ľudia a všetko sa zdalo byť akousi samozrejmosťou. Ale to platilo len do okamihu, kým sa nestal súčasťou vážnej autonehody. A tak sa to všetko začalo... Jediný okamih, ktorý môže zmeniť úplne všetko. Vôbec by však nečakal, že práve takáto udalosť mu otvorí oči a namiesto bezvýchodiskového konca môže byť, naopak, novým začiatkom.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

The Beginning of Everything , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ako sa to všetko začalo. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

Luigi1
04.01.2023 5 z 5

Velice krásný příběh.

jitka_dankova
18.08.2022 3 z 5

(SPOILER) Smutně zvláštní kniha plná ironie. Myslím, že se autorce celkem povedlo psát z pohledu kluka, kterému se po nehodě změnil život. Celá kniha je zvláštním popisem postupné změny přátel a party v posledním ročníku americké střední. Kniha není vtipná, ne, je sarkastická a jsou v ní rozhovory a věci, které vyvolají takový ten úšklebek na tváři, kdy se chcete smát a pak vám dojde, že vlastně nechcete a ještě přemýšlíte, jestli byste radši neměli plakat a pak si to rozmyslíte.
(pozor spoiler) Nerada čtu knihy o vztazích, které tak nějak hloupě nevyšly. Na to je dost reálných příběhů v reálném životě různě v okolí. Do knížek si chodím pro připitomělé úsměvy ze šťastných romantických vztahů. A tady se na hlavního hrdinu dívka vykašle a tak nějak, no, ani nevím proč, to její vysvětlení jí nějak nebaštím. Je to smutné a hořké. Po přečtení knížky jsem měla akorát "blbou náladu". Nicméně hvězdičky si za čtivost i zvláštní téma zaslouží.


JitulHa
23.01.2021 3 z 5

Knihu mám doma snad od jejího vydání, protože mě tenkrát upoutala svou anotací. Teď, když jsem se konečně dostala k tomu, abych si ji přečetla, přišlo celkem zklamání. Příběh má rozhodně dobrý námět - hlavní hrdina, který na základě jednoho okamžiku musí přehodnotit svou dosavadní představu o budoucnosti, potkává holku obklopenou tajemstvím a zjišťuje že být mezi outsidery je někdy docela cool - ke své vlastní škodě však autorka nedokázala ani zdaleka využít daný potenciál příběhu. Naopak, vytvořila poněkud unylý a nezáživně psaný děj, který se svými myšlenkami snaží vyrovnat autorské špičce YA žánru, což se mu zoufale nedaří. Bohužel.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ako sa to všetko začalo v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených210x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených19x
v Knihotéce113x
v Chystám se číst156x
v Chci si koupit25x
v dalších seznamech3x

Štítky knihy

pro dívky

Autorovy knížky

Robyn Schneider
americká, 1986
2014  81%Tím všechno začíná