Ako sa zbaviť zvyku byť sám sebou přehled

Ako sa zbaviť zvyku byť sám sebou
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/466690/bmid_ako-sa-zbavit-zvyku-byt-sam-sebou-Crp-466690.jpg 4 50 50

Vaše gény a naprogramovanie vás neodsudzujú na to, aby ste boli po zvyšok svojho života stále rovnakí. Objavuje sa nová vedná disciplína, ktorá všetkým ľudským bytostiam umožňuje vytvárať realitu podľa vlastného výberu. V knihe Ako sa zbaviť zvyku byť sám sebou spája uznávaný spisovateľ, rečník, bádateľ a chiropraktik dr. Joe Dispenza oblasti kvantovej fyziky, neurovedy, chémie mozgu, biológie a genetiky, aby vám ukázal, čo všetko je v skutočnosti možné. Získate nielen potrebné vedomosti na zmenu ktoréhokoľvek aspektu svojho ja, ale postupne sa budete učiť aj nástrojom na uplatnenie toho, čo sa dozviete, aby ste vytvorili merateľné zmeny v akejkoľvek oblasti svojho života. Dr. Joe demystifiku - je staré chápania a premosťuje priepasť medzi vedou a spiritualitou. Vďaka jeho úžasným workshopom a prednáškam používajú tieto princípy na zásadnú zmenu tisíce ľudí v 24 rôznych krajinách sveta. Keď sa zbavíte zvyku byť sebou a skutočne zmeníte svoju myseľ, váš život už nikdy nebude taký ako predtým!... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Citadella (SK)
Originální název:

Breaking the Habit of Being Yourself, 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ako sa zbaviť zvyku byť sám sebou. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (11)

Stanas513
01.03.2024 4 z 5

Pokud bych se dokázala oprostit od všedních starostí, určitě bych se také dokázala stát jiným člověkem. Ale už jen najít si čas a klidné místo na denní meditaci - to je v mé současné situaci zhola nemožné...Ale kniha je to docela určitě inspirativní a poučná.

matogeminimato
22.11.2023 4 z 5

Trošku zavádzajúci názov, pretože celý život počúvame,, buď sám sebou" a zrazu je tu kniha s opačným názvom .
Cez 90 % denných činností robíme podvedome a ani si to neuvedomujeme. Táto kniha je o tom, prečo len pozitívne myslenie nestačí, ale čo všetko treba pochopiť k posunutiu sa ďalej.


Potolu
13.04.2023 5 z 5

První kniha od Dispenzy, jsem nadšená. Kniha jako taková je celkem náročná na čtení a porozumění tomu, co chce autor říct, ale pokud jste zdatný čtenář, nebude to problém.
Líbí se mi, že kniha pěkně vysvětluje, jak funguje mozek, emoce a jak to vše ovlivňuje tělo a osobnost člověka. Dá se říct, že takové myšlenky najdete v každé knize zaměřující se na rozvoj osobnosti, ale v téhle mi to přišlo vysvětlující, proč to takhle vlastně funguje ("Myslete pozitivně, přemýšlejte nad tím, jací chcete být,..." Ale proč? Tady je to popsané!). Kniha mi potvrdila to, co si myslím celá léta - nemoci jsou často psychosomatického rázu. Pokud tělo a mysl nejsou v souladu.
Dispenza zabrousil i do krize středního věku, taky zajímavé téma.
No, doporučuji pro hloubavé a otevřené čtenáře. :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ako sa zbaviť zvyku byť sám sebou v seznamech

v Právě čtených25x
v Přečtených89x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených7x
v Knihotéce50x
v Chystám se číst167x
v Chci si koupit88x
v dalších seznamech1x