Obsidio přehled

Obsidio
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/391310/bmid_obsidio-BCz-391310.jpg 5 522 522

Akta Illuminae série

< 3. díl

Poté co se Kady, Ezra, Hanna a Nik zachránili a porušili přitom všechny existující zákony, musí se společně s několika tisíci přeživšími dostat do trvale osídlené části vesmíru. Ovšem obchodní konsorcium, které stálo za invazí na mírumilovnou planetu, to nehodlá nechat jen tak. A tak se všichni musí spojit, aby odvrátili hrozící zničení sebe, evakuační lodi i jedné malé promrzlé planety, která byla na začátku toho všeho.... celý text

Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

Obsidio, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Obsidio. Přihlašte se a napište ho.

kachnat
02.11.2024 5 z 5

Naprosto úžasná trilogie. Určitě se k ní časem vrátím.

Ailee
22.10.2024 5 z 5

Konec posledního dílu ve čtenáři rezonuje i dlouho po dočtení. A to i když konec již znáte. Druhé čtení a rozhodně ne poslední.

Teea
29.07.2024 5 z 5

Knihy se mi doma “váleli" už od vydání a musím říct, že jsem ráda, že se série konečně dostala z nekonečného TBR seznamu.
Celý příběh byl zajímavý, ale v některých částech předvídatelný. Hlavní postavy jsem měla ráda, je mi celkem líto, že v podstatě nevíme jak šel s nimi život dál, ale to je spíš z osobní zvědavosti, příběh byl hezky zakončen.
Doporučuji si přečíst pro zajímavý příběh, zajímavé zpracování příběhu napříč všech tří knih a také za krásnou grafickou úpravu.

Knižní novinky (17. týden)

21.04.2019

Kniha Obsidio v seznamech