Obsidio přehled
Amie Kaufman , Jay Kristoff
Akta Illuminae série
< 3. díl
Poté co se Kady, Ezra, Hanna a Nik zachránili a porušili přitom všechny existující zákony, musí se společně s několika tisíci přeživšími dostat do trvale osídlené části vesmíru. Ovšem obchodní konsorcium, které stálo za invazí na mírumilovnou planetu, to nehodlá nechat jen tak. A tak se všichni musí spojit, aby odvrátili hrozící zničení sebe, evakuační lodi i jedné malé promrzlé planety, která byla na začátku toho všeho.... celý text
Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: 2019 , CooBooOriginální název:
Obsidio, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Obsidio. Přihlašte se a napište ho.
Konec posledního dílu ve čtenáři rezonuje i dlouho po dočtení. A to i když konec již znáte. Druhé čtení a rozhodně ne poslední.
Knihy se mi doma “váleli" už od vydání a musím říct, že jsem ráda, že se série konečně dostala z nekonečného TBR seznamu.
Celý příběh byl zajímavý, ale v některých částech předvídatelný. Hlavní postavy jsem měla ráda, je mi celkem líto, že v podstatě nevíme jak šel s nimi život dál, ale to je spíš z osobní zvědavosti, příběh byl hezky zakončen.
Doporučuji si přečíst pro zajímavý příběh, zajímavé zpracování příběhu napříč všech tří knih a také za krásnou grafickou úpravu.
Knižní novinky (17. týden)
21.04.2019
Kniha Obsidio v seznamech
Naprosto úžasná trilogie. Určitě se k ní časem vrátím.