Alaska JOE přehled

Alaska JOE
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/172696/alaska-joe-172696.jpg 4 18 18

Když dosáhl předepsané výšky a letadlo bylo v rovině, dostal nápad. "Vieš lietať?" "Josef ne, vždyť v tom sedím poprvé v životě." "Teraz tuna už pár minut sedíš, pozri sa, to nie problém." Začal šlapat na pedály vlevo, vpravo a letadlo s námi začalo mávat ze strany na stranu, pak začal kroutit, zatlačovat a vytahovat volant a my dělali různé nedokončené loopingy. Já myslel, že tam hodím šavli na palubní desku a on se zase zasmál a řekl: "Jednoduché, čo?"... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Alaska JOE. Přihlašte se a napište ho.

fénix56
28.06.2024 5 z 5

Poslech této audioknihy mi vždy zlepšil náladu. Hlavně díky neskutečné postavě Jožinka, svéráze ze Slovenska. Já jsem se u jeho výroků skvěle bavila, ale chápu Benoniho Jassika, že uvažoval o jeho zneškodnění. Jožinko byl na zabití, neuvěřitelný magor, zmatkář, ale se srdcem na dlani. Jeho roztomilé výroky jsou okořeněné spoustou vulgarit, k němu však sedly. Je jen otázkou, jestli Jožinka zabije Benoni a skončí v eskymáckém vězení nebo se sebedestruktivní Jožinko přizabije sám.

A sedlo k tomu i čtení Davida Novotného.

Timkim
08.12.2023 5 z 5

Super příběh. To prostě nevymyslíš. Já se smál od začátku do konce. Takového salámistu potkat rozhodně nechceš. Vynikající audio s bezvládným přednesem. Škoda, že toho autor nenapsal víc. Super oddychovka.

Janadvorackova
05.04.2022 4 z 5

Z toho člověka by mi hráblo :).
Joe je takový svérázný týpek, u něhož "nic není problém." Je to takový zvláštní typ osobnosti, kterou můžete tolerovat, nebo zabít. Nic mezi tím neexistuje.
Ale jako pouhý čtenář jsem se bavila :).

Kniha Alaska JOE v seznamech

Autorovy knížky