Alchymistova šifra přehled

Alchymistova šifra
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/429632/bmid_alchymistova-sifra-qQt-429632.jpg 5 239 239

Alchymistova šifra série

1. díl >

Nikomu to nehovor! Kým Christopher Rowe nedostal toto tajomné varovanie, žil pokojný a šťastný život lekárnického učňa u majstra Benedikta Blackthorna – až na jeden či dva výbuchy. Londýnskych lekárnikov však začne prenasledovať záhadný kult. Umierajú ľudia a nebezpečenstvo sa čím ďalej, tým viac približuje k ich obchodu. Christopher bude musieť využiť všetko, čo sa doposiaľ naučil, aby túto hroznú záhadu rozlúštil a zastavil vyčíňanie zla.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (SK)

The Blackthorn Key, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Alchymistova šifra. Přihlašte se a napište ho.

JAnD
předevčírem 5 z 5

Super, být ve věku, pro který je to určené, asi bych to četl i několikrát. Jsa o něco starší, přečetl jsem to také jedním dechem, ale asi bych ocenil trochu jiné srovnání se skutečností, než je na konci knihy, například ohledně postav a míst. Ovšem vynález dynamitu v třeskutém středověku, to je opravdu zajímavá myšlenka.

Capybara18
24.11.2024 5 z 5

Super začátek série.
Jdu na další díl!

Ctenaricek4
18.11.2024 4 z 5

Moc hezký příběh mladého učně, cechu lékárnického, Christophera, který kvůli smrti svého mistra bude muset dospět dříve než si myslel. Jeho věrný přítel Tom ho ale nikdy nenechá na holičkách. První díl byl napínavý a velice hezky se četl. A ačkoliv se jedná o dětskou knihu, kniha mě opravdu zahřála u srdce. Těším se na další díly.

Kniha Alchymistova šifra v seznamech