Za zrcadlem přehled
Gena Showalter
Alenka v říši zombií série
< 2. díl
Zapomeňte, co jste slyšeli o mozcích a krvi, tyhle zombie chtějí lidské duše. Tu Alenčinu bohužel dostaly. 2. díl světového bestselleru! Alenka Bellová už ztratila rodinu, přátele i domov. Myslela si, že víc už ztratit nemůže. Mýlila se. Po posledním útoku zombií se s ní začíná dít něco podivného. Zrcadla ožívají a ona slýchává šepot mrtvých. Ale co je na tom nejhorší? Někde v jejím nitru se vzmáhá odporná temnota, která ji nabádá ke strašným činům. Nikdy dřív nepotřebovala svého přítele Cola Hollanda tolik jako teď. Jenže on se od ní najednou odtahuje… a od všech ostatních také…... celý text
Horory Fantasy Dívčí romány
Vydáno: 2018 , Fragment (ČR)Originální název:
Through the Zombie Glass, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za zrcadlem. Přihlašte se a napište ho.
Tento díl se mi zdál o dost slabší než první. Přišlo mi to jen jako zbytečné protahování děje a skoro nic důležitého se zde nedělo. Očekávala jsem od toho trochu víc. Dokonce i Cole mi v tomto díle přišel naprosto k zabití. Jedině, kde mě to začalo poměrně dost bavit bylo, když přišla na scénu Anima. Ale na to, jak jsem se na tento díl těšila, tak jsem zklamaná.
Knihy a filmy o zombií mě nikdy moc nezajímaly. Ale jak první, tak i druhý díl mě uchvátily.
Knižní novinky (12.2. - 25.2.)
12.02.2018
Kniha Za zrcadlem v seznamech
Prvni pulku me Ali a Cole neskutecne stvali. Taky mi bylo jasne kdo je zradce. Od pulky se akce a celkovy vyvoj hodne zlepsili a knihu jsem nemohla odlozit. A ty 2 zbyle dily mozna dam v anglictine.