Na tenkém ledě přehled
James Patterson
Alex Cross série
V ranních hodinách se rozléhá předměstím Washingtonu střelba, po které zůstalo na zemi tělo mrtvého policisty v krvi. Vlna stejně brutálních vražd se přehnala celým městem a jediné, co mají všechny oběti společného, jsou zločiny, které spáchaly. Alex Cross je na stopě nebezpečnému samozvanému katovi, který je přesvědčen, že všichni viníci musí zemřít.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2019 , AlpressOriginální název:
Cross the Line, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na tenkém ledě. Přihlašte se a napište ho.
James Patterson patří mezi mé nejoblíbenější autory a oblíbila jsem si ho hlavně díky sérii s Alexem Crossem. Avšak už jsem se několikrát trochu zklamala právě v této sérii, protože je tam často hodně mafie a tohle téma mě moc nebaví. Od té doby jsem trochu nejistá, ale tentokrát to bylo super. Dějové linie do sebe hezky zapadaly, finální vysvětlení nebylo v rychlosti psané na posledních dvou stranách... A navíc Nana, ta je fakt nesmrtelná a skvělá!
Kniha Na tenkém ledě v seznamech
1999 | Sběratel polibků |
1996 | A pavouk přichází |
2015 | První láska |
2014 | Tváří v tvář |
2012 | Čarodějka a čaroděj |
Autor se rozepsal ve velkém stylu. Nestačí mu jeden případ, předkládá nám vícero problémů k řešení. A ještě víc je akčních scén, připadá mi, že až moc. Ale detektivové vše zvládají jako přemnožení SUPERMANI! Rutinní autorova práce přináší hezké čtení na dovolenou.