Uvidíš, zemřeš přehled
James Patterson
Alex Cross série
Alexova neteř Caroline se stala jednou z obětí organizovaného zločinu s prostitucí a všechny stopy vedou k záhadnému muži s maskou přezdívanému Zeus. Při vyšetřování však úřady Alexovi staví do cesty spoustu překážek, až je z případu zcela odvolán. V době největšího zklamání se u jeho dveří objeví Carolinina kamarádka - jediná prostitutka, která přežila pohled na Diovu tvář.... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2011 , AlpressOriginální název:
I, Alex Cross, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Uvidíš, zemřeš. Přihlašte se a napište ho.
Opět mé setkání s detektivem Alexem Crossem - po velmi dlouhé době. A Alex je vtažen do dalšího brutálního případu velmi osobně - obětí je jeho neteř po mrtvém bratrovi. Alex je zděšen a pustí se do vyšetřování naplno. Před námi se otevírá svět záhadného erotického klubu a bohaté vlivné klientely. A tak samozřejmě Alex velmi brzy narazí na své mantinely ve vyšetřování, o tento post se musí dělit s FBI a tajnou službou Bílého domu.
Ale nebyl by to Alex, který by dopustil, aby neodhalil skutečného vraha své neteře. Velice vydařený díl.
Kniha Uvidíš, zemřeš v seznamech
1999 | Sběratel polibků |
1996 | A pavouk přichází |
2015 | První láska |
2014 | Tváří v tvář |
2012 | Čarodějka a čaroděj |
Všelijaká pakáž chodí po světě, a ještě k tomu mnohdy hoduje na nejvyšších místech. Těžko se Alexovi mezi takovou společností usvědčuje pachatel. Přečtěte si o zločincích i o pátrání detektiva Alexe. Nezklame.