Fantastická dobrodružství Alfreda Kroppa přehled
Rick Yancey
Alfred Kropp série
1. díl >
série: Alfred Kropp díl v sérii: 1 Chcete vědět, jak se patnáctiletý Alfred Kropp může zaplést do fantastického dobrodružství v honbě za bájným mečem Excaliburem, bojovat po boku posledního rytíře a stíhat nepřátele v závodním Ferrari? Přečtěte si akční fantasy o rytířích Kulatého stolu v moderních převlecích!
Humor Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2010 , Albatros (ČR)Originální název:
The Extraordinary Adventures of Alfred Kropp
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Fantastická dobrodružství Alfreda Kroppa. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Fantastická dobrodružství Alfreda Kroppa v seznamech
2013 | Pátá vlna |
2015 | Nekonečné moře |
2016 | Poslední hvězda |
2011 | Pečeť krále Šalamouna |
2010 | Fantastická dobrodružství Alfreda Kroppa |
Velice pěkně napsané,mělo to krásný děj i spád.Zajímavé začlenění Alfréda Knoppa,který se moc tělesně i duševně nevyvinul.Vstoupil do děje když pomohl svému strýci Farrellimu ukrást meč Excalibr.Zde se prolíná děj s králem Artušem a posledním rytířem Bennacim o záchranu lidstva.Tento spisovatel mě velice mile překvapil svým krásným slohem.Tuto knihu jsem přečel jedním dechem.Doporučuji.
Velice mě zaujala věta v této knize:
Nikdo nevyhrál žádnou bitvu a nikdy nedosáhi žádného velkého skutku tím,že by se utápěl v pocitu viny a žalu.