Alias přehled

Alias
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/487761/bmid_alias-RXp-487761.jpg 4 39 39

Legendární komiks Briana M. Bendise, kvůli kterému v nakladatelství Marvel založili řadu MAX pro příběhy poněkud drsnějšího ražení. Svým pojetím jde o možná nejdospělejší marvelovský komiks, jenž se dost vymyká běžné produkci nakladatelství. Tak zejména Jessica Jonesová sice má superschopnosti, ale radši je nepoužívá, a představa, že by se ještě někdy oblékla do kostýmu, ji děsí. K tomu má celkem problémy s alkoholem a její obvyklý slovník by Captain America rozhodně neschvaloval. Scénář patří k těm nejlepším, jaké kdy Bendis napsal, a není proto divu, že se Jessica dočkala i vlastního seriálu na Netflixu. Alias vychází v jediné knize, která bude velikostí odpovídat marvelovské ediční řadě Omnibus. Připravujeme také speciální sběratelskou edici s plátěným hřbetem a variantní obálkou.... celý text

Literatura světová Dobrodružné Komiksy
Vydáno: , Argo

Alias: Omnibus #1–28, 2006

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Alias. Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
30.11.2024 2.5 z 5

Tento komiks se moc nepovedl

SedllY
30.04.2023 3 z 5

Celkem fajn, ale po těch všude pochvalných recenzích jsem čekal něco extra, což nepřišlo.. Možná to bude i tím, že nejsem zrovna fanoušek Marvelu. Baví mě jen Punisher.

dr.horrible
29.04.2023 5 z 5

Dokonalosť. Keď som čítal Jessicu ako zošity, trochu mi vadilo, že sa súčasný Marvel obsahovo zúžil (oproti starším komiksom), ale v knihe onen problém logicky zaniká. Ilustrácie a atmosféra sú skvelé, príbeh cool a tá postava je top. Sympaticky ľudská, drsná a zároveň ženská. Rovno do topky.

Hotel Ville a další knižní novinky (26. týden)

26.06.2022

Kniha Alias v seznamech