Alice uličnice a králík nezbedník přehled
Ruth Quayle
K Alici Rychlé je život někdy dost nespravedlivý. Třeba ještě nikdy v životě neměla jediné zvířátko. Všem jejím spolužákům navíc v jednom kuse padají zuby, jen jí pořád nic. A představte si, že na zahradě ani nemá zavlažovač! Nic z toho ale nakonec nehraje roli… protože Alice je prostě ULIČNICE! Tři legrační povídky pro začínající čtenáře od 5 let, u kterých se budete smíchy popadat za břicho!... celý text
Literatura světová Povídky Pro děti a mládež
Vydáno: 2021 , PikolaOriginální název:
Magnificent Mabel and the Rabbit Riot, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Alice uličnice a králík nezbedník. Přihlašte se a napište ho.
Koupila jsem vnučce 8 let, byla spokojená. Pěkná velká písmena, jednoduchý text. Pro začínající čtenáře asi dobré.
Tohle se fakt nepovedlo, hodně podivná kniha. Už dlouho jsem nečetla tak špatnou dětskou knížku.
Knihu jsem koupila kvůli názvu a teda vůbec se mi nelíbila.
Špatně se četla a Alice je hodně nesympatická, když budu hodná. Některé části jsem dětem ani nečetla.
Knižní novinky (7. týden)
14.02.2021
Kniha Alice uličnice a králík nezbedník v seznamech
Knihu jsem koupila kvůli názvu a teda vůbec se mi nelíbila.