Alison – milovaná kejklířka přehled
Gabriele Marie Schuster
Dcéry čarodějnice série
Alison běžela tak, jak ještě nikdy v životě, pryč od La Trisanne, pryč od Černého Césara, zlého bandity, se kterým ji chtěla stará cikánka vyčachrovat. Nevyužije-li této příležitosti a nepodaří se jí utéci... Poháněna slepým strachem nepovšimla si muže, který vešel do brány, a vběhla mu přímo do náručí. Jen na kratičký okamžik mu měsíční světlo zalilo tvář a Alison se zděsila. Znala toho muže! Tisíckrát viděla jeho tvář ve svých snech. "To jste vy," zašeptala, neboť věděla, že tento cizinec rozhodne o jejím osudu...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2000 , MOBA (Moravská bastei)Originální název:
Alison: Geliebte Gauklerin, 2005
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Alison – milovaná kejklířka. Přihlašte se a napište ho.
Přijde mi,že dvojka byla slabší,než jednička,přišlo mi to takový chvilkama překombinovaný.zase na druhou stranu když je to série tak je dobře,že každá z těchto knih se odlisuje
I když byla dvojka rámcově podobná jedničce, tak byla o něco lepší, protože příběh se začíná více rozvětvovat a prolínat s prvním dílem, takže do sebe začne všechno zapadat a překvapilo mě, že Guy je opět na scéně. Myslel jsem, že už je s ním hotovo, ale ukázalo se, že sestrám ještě zatopí, to už je po druhém díle jasné.
Kniha Alison – milovaná kejklířka v seznamech
německá literatura romance historické romance
2006 | Marie Terezie: mezi trůnem a láskou |
2006 | Graciana: tajemná tvář perly |
2001 | Zlatá nevěsta |
2001 | Ysobel: srdce z diamantu |
2000 | Viviane - otrokyně pomsty |
Poprala jsem se s Alison, jednoduchý příběh, další ztracené dítě ze šlechtického rodu, příliš mnoho náhod, s prvním dílem jako přes kopírák. Odporný záporák přežil. Autorce historických romancí se nedá upřít čtivost a zdařilé popisování situací i pohnutek hlavních postav, i když historie klouže jen po povrchu. A jestli je to nejprodávanější autorka v Německu, tak bude chyba v mé maličkosti. Další díly číst nebudu.