Válka vládců noci přehled

Válka vládců noci
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/293642/bmid_valka-vladcu-noci-MrR-293642.jpg 4 31 31

All Star Western série

Lovec lidí Jonah Hex a doktor Amadeus Arkham úspěšně rozbili gang únosců dětí, ale zlosyn, který vše zpovzdálí řídil, dosud uniká. Jeho stopa vede do New Orleans a nezdá se, že půjde o snadný lov – celé město vře po útocích skupiny Sedmý srpen, steampunkových protipřistěhovaleckých teroristů. Bezmocné imigranty se odvažují chránit jen Nighthawk a Cinnamon, proslulí maskovaní mstitelé bezpráví. Hex velmi nerad souhlasí, že svůj hon za odměnou odloží a svým přátelům pomůže (pokud to nepotrvá dlouho). Vzápětí však v aréně bojuje o holý život! Líté šarvátky jeho i Arkhama brzy zapletou do války záhadného Sovího tribunálu s vyznavači Bible zločinu. Společně odhalí samotné kořeny sovího mýtu, role, kterou stínový kult sehrál v dějinách Gothamu... a smrtící nebezpečí pro všechny zúčastněné. Nighthawk a Cinnamon navíc prožijí vlastní, napětím a pomstou nabité dobrodružství, a představí se vám i lamač ženských srdcí Bat Lash a parapsycholog Dr. Terrence Thirteen. Scenáristé JUSTIN GRAY (JONAH HEX) a JIMMY PALMIOTTI (POWER GIRL) a výtvarníci MORITAT (THE SPIRIT), PATRICK SCHERBERGER (Spider-Man), JOSE LUIS GARCIA-LOPEZ (BATMAN CONFIDENTIAL) a SCOTT KOLINS (THE FLASH) vám v dobrodružném komiksu ALL STAR WESTERN: VÁLKA VLÁDCŮ NOCI představují Gotham v nejlepší tradici doby Divokého Západu.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , BB art

The War of Lords and Owls, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Válka vládců noci. Přihlašte se a napište ho.

Denny456
16.12.2024 3.5 z 5

Nevím jestli to tak mají všichni, ale mě to přišlo celkem vtipný. Děj to v podstatě nemá a pokud tak jen jako doplňovačku k tomu, aby Hex mohl vyvraždit co to jde. Kresba je lehký nadprůměr a hlášky jedou skvěle. Půjdu určitě i do dalších dílů, protože tohle se dají přečíst dva sešity za den. :)

Kurt_Teplice
04.12.2024 4 z 5

Jonah Hex i Tallulah Black hrozně tlačí na drsňáckou pilu, jinak je to fajn. :-)

Atlantis
22.01.2024 3 z 5

Ze čtení mě bohužel vytrhávala kresba. Když pominu průměrný příběh, který si nebudu pamatovat za čtyři dny, tak mne vytáčí, jak kolikrát ani nepoznám, kdo je Jonah Hex. Člověk, který má půl tváře v háji. Celé je to totiž nakreslené tak jaksi divně roztomile se silnými obtahy, že jsem měl pocit, jakoby byl celý komiks přiblížený. Tím pádem horší kvalita, rozmazané, bez detailů. A možná jsem divný, ale dejte mi víc divokého Západu a méně Gothamu.

Křik racků tu nahrazuje teskné vytí kojotů. ( Nighthawk & Cinnamon )

Život vás občas hodně překvapí. Bývá samý nečekaný zvrat. ( Nighthawk & Cinnamon )

Nepovznášíme se na úroveň svých očekávání. Padáme na úroveň svého umu. ( Nighthawk & Cinnamon )

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Válka vládců noci v seznamech