Únos přehled
Mary Higgins Clark , Carol Higgins Clark
Alvira a Willy série
Za Luka Reillyho, majitele tří pohřebních služeb, a jeho služební řidičku Rositu Gonzalesovou vyžadují únosci vysoké výkupné. Oba unesení jsou vězněni na vysloužilé lodi a jde jim o život. Nakonec se ukáže, že významnou pomocí při dopadení zločinců může být přesná znalost děje detektivních příběhů sepsaných Lukovou manželkou Norou.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2001 , AlpressOriginální název:
Deck the Halls, 2000
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Únos. Přihlašte se a napište ho.
81%
ČVACH!
Peter padl na břicho do vody, a co bylo horší, jeho drahocenný náklad mu vyklouzl z ruky a přistál mimo jeho dosah. Proud na East River se ho zmocnil a unášel ho na sever.
____________________________________________________________________________________________________________
Mńamózní jednohubka na zpříjemnění večera. Dva únosci - blbý a blbější. Celé to bylo takové pohodové s vánoční atmosférou.
Doporučuji.
Další „vánoční“ detektivka, která chce samozřejmě hlavně vzbudit kladné emoce také scénami s opuštěnými dětičkami. Dva tupci se snaží získat něco peněz tím, že unesou boháče. Spíše je to komedie, než detektivka. Nenáročné čtení po náročném dni.
Kniha Únos v seznamech
Díky ČV jsem si opět přečetla oddechovku , kterou napsala dcera s matkou. Škoda, že už obě nežijí. Kniha je ze série Alvira a Willy, kterou jsem četla. Je to takové nenáročné čtení.