Za bílého dne přehled

Za bílého dne
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/135859/bmid_za-bileho-dne-YXE-135859.jpg 4 98 98

Alvira a Willy série

Zan Morelandovou trápí noční můry. Už téměř před dvěma roky jí unesli syna. A teď se začínají objevovat „důkazy“, které ji ze zločinu usvědčují. Pod tlakem médií, policie, exmanžela i útoků obchodního konkurenta se žena rozhodne vypátrat, kdo za krutým podvodem stojí. Každým svým krokem, který ji přibližuje k pravdě, se však dostává na tenký led.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Alpress

I´ll Walk Alone, 2011

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za bílého dne. Přihlašte se a napište ho.

28401
24.02.2023 5 z 5

Napínavé, překvapivý konec.., krátké kapitoly se dobře čtou.

ArwenAragorn
17.11.2022 5 z 5

81%
Polekala se, přitiskla si dlaň na ústa a chvatně vstala. "Neměla jsem sem chodit," šeptla. Pak třesoucím se hlasem dodala: "Požehnejte mi, otče, protože jsem zhřešila. Přiznávám, že jsem spolupachatelkou zločinu a vím, že se chystá vražda. Asi se o ní dočtete v novinách. Nechci se toho zúčastnit, ale nemám možnost zastavit to."
______________________________________________________________________________________________________________
Únos dítěte za bílého dne. Už jsou to dva roky a matka stále doufá, že její syn Matthew žije. Jenže teď se objevují důkazy, které podezřívají ze zločinu právě ji. Kdo za vším stojí jsem dlouho netušila.
Pěkná knížka, přečtěte si ji!

čef
05.09.2022 4 z 5

Sice žádný průlom, ale slušné pokračování série to určitě je. Alvira je tentokráte trochu v pozadí, ostatní vyšetřovatelé se však také docela dobře činí a tak se má překvapivý pachatel, co strachy klepat. Starých osvědčených schémat se autorka také neštítí a tak mají její příznivci co řešit a dojímat se.

Kniha Za bílého dne v seznamech