Amari a Noční bratři přehled
B. B. Alston
Fantasy, kterou si zamilujete! Epické dobrodružství vynalézavé hrdinky Amari Petersové, dívky s nelegální magickou schopností, je konečně tady! Objevte nadpřirozený svět plný kouzel, zkoušek, nebezpečí, dobrodružství a bytostí, které vás překvapí. Quinton Peters byl obrovská naděje vyloučené lokality Rosewood City, dostal totiž plné stipendium na dvě z nejlepších univerzit USA. Když ale tajemně zmizí, jeho malá dvanáctiletá sestra Amari nedokáže pochopit, proč kolem toho není větší haló. Proč o něm není ve všech novinách? A proč policie automaticky předpokládá, že byl zapletený do něčeho nelegálního?... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2021 , JotaOriginální název:
Amari and the Night Brothers, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Amari a Noční bratři. Přihlašte se a napište ho.
Knížku jsem poslouchala jako audioknihu a dostala jsem se k ní zcela náhodou. I když jsem na začátku měla male obavy tak po po první kapitole všechny zmizeli.Už se těším na druhý díl který si určitě časem přečtu.
Tahle knížka je naprosto boží. Styl psaní a vyprávění příběhu byl naprosto fenomenální. Byl rychlý, ale ne uspěchaný. A četl se moc dobře.
Chladné stopy, Útěk z pekla, a další knižní novinky (14. týden)
03.04.2022
Knižní novinky (43. týden)
25.10.2021
Kniha Amari a Noční bratři v seznamech
přátelství kouzla magie pro děti tajné služby napětí nadpřirozené bytosti tajemství fantasy pro děti dobrodružství nadpřirozené schopnosti fantasy
Tuhle knížku jsem jen tak našla v knihkupectví a absolutně mě nadchla... Jedna z mých nejlepších dětských fantasy. Strašně se těším na další díl! Doporučuji.