Amaris: S větrem o závod přehled

Amaris: S větrem o závod
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/547692/bmid_amaris-s-vetrem-o-zavod.jpg 5 12 12

Jeden zanedbaný arabský hřebec, jedno temné tajemství a jedna velká láska… Alice vydraží na aukci zanedbaného arabského ročka – má totiž pocit, že ji s koněm pojí jakási neviditelná síla. Alicin biologický otec, u něhož tráví léto na jezdeckém statku, ji v rámci svých možností podpoří. Alice však brzy zjistí, že temné tajemství, které s sebou hřebec přináší, znamená ohrožení pro ni i její nové přátele. Naštěstí je na její straně Ben. Jenže tenhle čeledín dokáže Alici udělat v hlavě i v srdci pěkný zmatek.... celý text

Literatura světová Romány Příroda, zvířata
Vydáno: ekniha , CPress

Amaris: Mit dem Wind um die Wette, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Amaris: S větrem o závod. Přihlašte se a napište ho.

jitka_dankova
22.10.2024 5 z 5

Lehce akční romance pro dívky ve věku 12-15 let, která se točí kolem koní. Přesně tuto knížku bych v dospívání naprosto zbožňovala. Byla jsem "holkou od koní", koně zbožňovala a tento příběh spojuje nádhernou lásku ke koni a jeho záchranu. Navíc hlavní hrdinka prožívá náročné období, zrovna ve 14 letech zjistila, že je adoptovaná, seznamuje se svým otcem, který o ní ani nevěděl a bojuje o to, aby se cítila chtěná. Do toho přidejte navazování přátelství i první lásku a recept na ideální nádhernou knížku pro dívky zbožňující koně máte na světě. Moc se to autorce povedlo. Na mne jako dospělou působily akční scény z konce knihy už docela přehnaně, ale jako patnáctiletá dívka bych je docenila jako skvělé. A ten dojemný závěr... doporučuji pro mladé holky, které nad vše milují koně.

Lovehorses365
06.03.2024 5 z 5

M.D. to vymyslela dokonale...

Marfuška89
09.02.2023 5 z 5

Druhá kniha od autorky a také se mně líbila. Všechny hlavní postavy mně byly sympatické. Amaris byl úžasný. Ano - tyto knihy jsou spíše pro náctiletelé, ale mně se to libilo moc, i když je pravda, že Marwani (první kniha od autorky) se mně líbila o trohu víc z osobních důvodů.

Knižní novinky (9. týden)

27.02.2022

Kniha Amaris: S větrem o závod v seznamech