Americká hvězda přehled
Jackie Collins
Dvojice hrdinů se poznala na střední škole amerického maloměsta - chlapec pochází z nouzové kolonie, dívka je dcerou vážené středostavovské rodiny a oba se sblíží při školním divadelním představení. Rodiče dívky vztah nekompromisně přeruší, ale mladí lidé na sebe nemohou zapomenout. Každý z nich jde jinou cestou za kariérou a po létech, kdy je z dívky špičková modelka a z chlapce populární filmová hvězda, se znovu v New Yorku setkávají. Snaží se obejít jeden bez druhého, ale nakonec se po mnoha dramatických zápletkách scházejí ke společnému životu. ..... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1993 , Osveta (Martin)Originální název:
American Star, 1993
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Americká hvězda. Přihlašte se a napište ho.
Tato kniha je čtivá. Obsahuje násilí, sex, beznaděj, drogy, lásku, romantiku , úspěchy i nezdary.
Jako oddechovka od trilerů je fajn. Ale ten překlad a překlepy. Nevadí mi nespisovná mluva, ale překládat anglické nářečí do brněnského hantecu (který mám normálně ráda) v americké knize?!? Tak to se nepovedlo
Kniha Americká hvězda v seznamech
americká literatura herci modelky
2011 | Šance |
1994 | Lady Boss |
1993 | Americká hvězda |
1999 | Nebezpečný polibek |
2010 | Naivní mrcha |
S JC je to jako s olivami. Buď ji milujete nebo nesnášíte, a i když jsou její knihy vlastně dospělacké pohádky a na jedno kopyto, jako můstek mezi dvěma náročnějšími knihami fungují dokonale.