Americká princezná přehled
Katharine McGee
Americká princezna / Americká princezná série
1. díl >
Intrigy. Škandály. Zakázané romániky. Taký je život americkej kráľovskej rodiny. Keď v 18. storočí Američania získali nezávislosť, nezvolili si Georgea Washingtona za prvého amerického prezidenta, ale vymenovali ho za amerického kráľa. Vitajte v súčasnosti. Korunná princezná Beatrice odjakživa rozumela svojej úlohe vo svete – je nástupníčkou amerického kráľovského trónu a život má naplánovaný do poslednej bodky. Vždy musí byť dokonalá, vždy usmiata, vždy vzorom Ameriky. Na rozdiel od svojich mladších súrodencov Samanthy, s ktorou sú samé problémy, a Jeffa, miláčika celej Ameriky, nemôže spraviť jediný prešľap. Zúfalo túži po ich bezstarostnosti a voľnosti. S týmto osudom by sa zmierila, keby sa šialene nezamilovala do niekoho, s kým nikdy nebude môcť byť.... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2020 , CooBooOriginální název:
American Royals, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Americká princezná. Přihlašte se a napište ho.
Další knižní rest, který se mi konečně podařilo přečíst. A opět to bylo vcelku fajn. Jako odchovanec Kierry Cass jsem si čtení o princeznách, princích i obyčejných lidech fakt užila. Trochu mě ze začátku mátl počet postav a vztahy mezi nimi. Upřímně by mi naprosto stačil pohled Niny a Beatrice, ale beru, že to autorka chtěla psát z více úhlů. Trochu mě mrzí, že v češtině pokračování není a kdoví, jestli vůbec bude - asi holt budu muset pokračovat v angličtině :D
Knižní novinky (44. týden)
25.10.2020
Knižní novinky (32. týden)
02.08.2020
Kniha Americká princezná v seznamech
romantika pro dospívající mládež (young adult)
Asi po 130 stránkách jsem knihu vzdala.
Věřím, že kdyby mi bylo 14, tak ji zhltnu jedním dechem, ale jako o 10 let starší už asi potřebuji trochu jiný náboj.
Příběh byl zajímavý, ale možná kvůli hromadě postav jsem se nedokázala pořádně začít.
Nebudu se dál trápit a knihu odkládám.