Americké prázdniny přehled
Jiří Fišar
S rodinou na cestě západem USA. Humorný rodinný road trip po Americe od autora knihy Pod Annapurnou svítá modře. Dětem se mají plnit sny. A když dva pubertální synové nutně potřebují vidět a zažít Ameriku, rodiče nakonec zabalí kufry, zakoupí letenky a nefalšovaný road trip může začít! Jiří Fišar, autor úspěšné knihy Pod Annapurnou svítá modře, se skutečně s manželkou a dvěma syny vypravil na dobrodružnou cestu po západě USA. S nadhledem a neutuchajícím humorem podává příběh této trochu netradiční cesty, ve kterém provede čtenáře úskalími, která přináší cestování s dospívajícími dětmi (a s manželkou, na tu nesmíme zapomenout!) po národních parcích, ale i velkých městech. Pokud máte děti a velké cestovatelské plány, toto je kniha přímo pro vás. Ale vlastně pro všechny, kteří mají rádi cestovatelské historky, Ameriku a moudrý humor.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Americké prázdniny. Přihlašte se a napište ho.
Cestopisy čtu hodně a ráda. Tento se ale bohužel nepovedl. Je velmi nudný, pouze popis míst a měst, prakticky bez jakýchkoliv příhod a zcela bez avizovaného humoru.
Pokud chci vědět, jak tyto nejznámější místa USA vypadají, tak se určitě mnohem radši podívám na některý z mnoha dokumentů.
Divila jsem se vysokému procentuálnímu hodnocení a tak jsem se podívala na hodnocení lidí s pěti hvězdičkami a zjistila, že z pětadvaceti jich je nejmíň 16, nejspíš, kamarádů autora. Většina z nich byla přihlášená jen jednou, aby ohodnotili tuto knihu a ostatní jen tuto knihu doporučují.
Jednu hvězdičku dávám za hezké fotografie, neboť ani styl psaní není příliš vyspělý.
355 knižních tipů na téma prázdnin
04.07.2022
Knižní novinky (48. týden)
28.11.2021
Kniha Americké prázdniny v seznamech
cestopisné příběhy Amerika USA (Spojené státy americké) cestopisy dobrodružství Severní Amerika české cestopisy cesta, roadtripAutorovy další knížky
2018 | Pod Annapurnou svítá modře |
2021 | Americké prázdniny |
Začnu na pozitivní notě a tou jsou fotky. Opravdu pěkne doplňuji knihu a jsou moc dobre vyvedené.
Kniha jako taková je obyčejný popis rodinné dovolené, žádné drama ani vtipné historky moc nečekejte. Dobrý průměr pokud chcete par tipů na cestu.