Ami 3: Vnitřní civilizace přehled
Enrique Barrios
Ve třetí části příběhu o pozemském chlapci Pedrovi a jeho kosmickém příteli Amim se kromě Vinky a Krata objevují také další postavy, které společně rozehrávají nová a napínavá dobrodružství – podaří se Pedrovi a Vince žít společně na některé z planet? Jak si poradí Krato se svou vesmírnou samotou? A jak je to s Amiho (ne)vměšováním do milostných vztahů? Kniha je plná dojemných, ale také akčních scén, za jejichž úspěšné vyřešení by se nemusel stydět ani James Bond, natož mladý pozemšťan Pedro. Především však nabízí představu ideálního soužití všech vesmírných bytostí, které mohou dosáhnout klidu, míru a vrcholu duchovního rozvoje, jestliže se ztotožní s univerzálním principem všehomíra – Bohem-Láskou.... celý text
Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: 2017 , Anch-booksOriginální název:
Ami 3: Civilizaciones Internas, 1998
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ami 3: Vnitřní civilizace. Přihlašte se a napište ho.

Nemohla jsem si nechat ujít ani třetí pokračování chlapce z hvězd - Amiho. Milé a krásné čtení.
Kniha Ami 3: Vnitřní civilizace v seznamech
v Mé knihovně | 2x |
,,Opravdova laska je vec duse, ne tela,,.
Aj do tretice prenadherna knizka, plna krasnych a hlbokych myslienok.
Bola akcnejsia ako predosle, troska to ozivilo dej a postavy som si uz od zaciatku serie zamilovala.
Aj tato knizka je ako pohladenie na dusi.